Janni i sædcelle-brøler: - Jeg forstår det simpelthen ikke

Janni og Lasse ser tilbage på øjeblikke foran kameraet i TV 2 NEWS-studiet. Værtsparret kommer med et overraskende løfte.

Mindre hår og flere rynker.

Det er, hvad tv-værterne Janni Pedersen og Lasse Sjørslev ifølge eget udsagn blandt andet har fået ud af tiden som værter på Danmarks første 24-timers nyhedskanal, TV 2 NEWS.

Det - og meget andet, understreger det kendte værtspar, som i anledningen af TV 2 NEWS' 10 års fødselsdag ser tilbage på timerne foran kameraerne. 

Lasse med hår og "Janni-classic"

- Hvor var du fin med flot hår, Lasse, siger Janni Pedersen, da hun ser et klip med en yngre Lasse, som rapporterer direke fra Nørrebro i København 1. marts 2007 i forbindelse med urolighederne ved ungdomshuset. 

Her ses Lasse Sjørslev som reporter på TV 2 i 2007.
Her ses Lasse Sjørslev som reporter på TV 2 i 2007. Foto: TV 2

Lasse har også fundet et gammelt glip frem til Janni - og klippet indeholder en overraskelse, som værten selv betegner som "Janni-classic". 

I klippet kommer Janni til at betegne hjerneceller som sædceller, og så knækker parret sammen i grin. 

- Jeg forstår det simpelthen ikke. Du vil gerne sige små, grå hjerneceller, men det bliver til små, hvide sædceller. Det ender jo med, at de må klippe os af skærmen, griner Lasse om episoden, som skete tilbage i april 2013:

- Du snakker bare og aner simpelthen ikke, hvad der kommer ud af munden på dig. Jeg er ked af at sige det, men det sker altså nogle gange. 

- Men du stopper mig jo som regel, griner Janni.

Ups'erne på live-tv er flere gange havnet i TV 2s Natholdet-udsendelser, som har samlet ni 'Janni & Lasse'-klip, som ifølge Natholdet er legendariske.

Best of 'Janni & Lasse'
Ni eksempler på, hvorfor Natholdet elsker Janni & Lasse

Tager 10 år mere

Trods ture i Natholdet, hårtab og utallige timer med livesending er Lasse og Janni ikke i tvivl om, hvad fremtiden bringer.

- Vi tager ti år mere på News, siger Lasse. 

- Sammen, spørger Janni?

- Vi tager dem sammen, det lover vi, understreger værtsparret.