News 10 år

Janni i sædcelle-brøler: - Jeg forstår det simpelthen ikke

Janni og Lasse ser tilbage på øjeblikke foran kameraet i TV 2 NEWS-studiet. Værtsparret kommer med et overraskende løfte.

Mindre hår og flere rynker.

Det er, hvad tv-værterne Janni Pedersen og Lasse Sjørslev ifølge eget udsagn blandt andet har fået ud af tiden som værter på Danmarks første 24-timers nyhedskanal, TV 2 NEWS.

Det - og meget andet, understreger det kendte værtspar, som i anledningen af TV 2 NEWS' 10 års fødselsdag ser tilbage på timerne foran kameraerne. 

Lasse med hår og "Janni-classic"

- Hvor var du fin med flot hår, Lasse, siger Janni Pedersen, da hun ser et klip med en yngre Lasse, som rapporterer direke fra Nørrebro i København 1. marts 2007 i forbindelse med urolighederne ved ungdomshuset. 

Her ses Lasse Sjørslev som reporter på TV 2 i 2007.

Lasse har også fundet et gammelt glip frem til Janni - og klippet indeholder en overraskelse, som værten selv betegner som "Janni-classic". 

I klippet kommer Janni til at betegne hjerneceller som sædceller, og så knækker parret sammen i grin. 

- Jeg forstår det simpelthen ikke. Du vil gerne sige små, grå hjerneceller, men det bliver til små, hvide sædceller. Det ender jo med, at de må klippe os af skærmen, griner Lasse om episoden, som skete tilbage i april 2013:

- Du snakker bare og aner simpelthen ikke, hvad der kommer ud af munden på dig. Jeg er ked af at sige det, men det sker altså nogle gange. 

- Men du stopper mig jo som regel, griner Janni.

Ups'erne på live-tv er flere gange havnet i TV 2s Natholdet-udsendelser, som har samlet ni 'Janni & Lasse'-klip, som ifølge Natholdet er legendariske.

Best of 'Janni & Lasse'

Ni eksempler på, hvorfor Natholdet elsker Janni & Lasse

Liderlige FCM

Janni & Lasse i Natholdet

Liderlige FCM

Lasse Sjørslev kan ikke holde masken, da Janni Pedersen forsøger at fortælle historien om de liderlige fodboldspillere fra FC Midtjyllland.

Foto: TV 2

Janni vs. karma

Janni rammes af karma

Janni vs. karma

Man skal passe på med at gøre grin med andres fejl.

Det var i hvert fald tilfældet for Janni Pedersen, da hun ikke kunne lade være med at drille sportsværten Christian Müller Bækgaard.

For kort efter drillerierne rammer karma nemlig, og fejlene begynder at havle ind over Janni.

Foto: TV 2

Ranoldo og afkapsling

Janni & Lasse

Ranoldo og afkapsling

Fodbold, og særligt fodboldnavne, er ikke Janni Pedersens kop te.

Eksempelvis blev Real Madrids stjernespiller Cristiano Ronaldos navn pludselig forvandlet til 'Ranoldo' - til stor morskab for Lasse Sjørslev.

Foto: TV 2

Skarpe Lasse

Janni & Lasse

Skarpe Lasse

Det er ikke kun Janni Pedersen, der har en skarp tunge.

Lasse Sjølslev sætter Janni Pedersen og sportsværten Nadia Filt på plads med en noget frisk bemærkning.

Foto: TV 2

Sport i 11'eren

Janni & Lasse

Sport i 11'eren

'Sport i toeren' er et udtryk de fleste hørt om, men midt i en nyhedsudsendelse tager Janni Pedersen pludselig udtrykket til helt nye højder.

Foto: TV 2

Grand Prix-koks

Janni & Lasse

Grand Prix-koks

Til stor morskab for Lasse Sjørslev har Janni Pedersen tydeligvis ikke fået fulgt med i Melodi Grand Prix - det kniber i hvert fald med udtalen.

Foto: TV 2

Engelsk er svært

Janni & Lasse

Engelsk er svært

Janni Pedersen har store problemer med at udtale den amerikanske nationalpark Yosemite, mens Lasse Sjørslev helt må give op, da han skal forsøge at fortælle, hvad skuespilleren Matthew McConaughey hedder til efternavn.

Foto: TV 2

Husk livebloggen..

Janni & Lasse

Husk livebloggen..

Selvom man jo siger, at kvinder er gode til at multitaske, har Janni Pedersen store problemer med både at høre, hvad sportsværten siger, og samtidig rode rundt med sine egne noter.

Den situation får Lasse Sjørslev et godt grin ud af.

Foto: TV 2

Bøvsen, der slap ud

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev i Natholdet

Bøvsen, der slap ud

- De lovede, at det ikke kom i fjernsynet, sagde Janni Pedersen efter at være blevet afsløret i at bøvse for åben skærm.

Foto: TV 2

Tager 10 år mere

Trods ture i Natholdet, hårtab og utallige timer med livesending er Lasse og Janni ikke i tvivl om, hvad fremtiden bringer.

- Vi tager ti år mere på News, siger Lasse. 

- Sammen, spørger Janni?

- Vi tager dem sammen, det lover vi, understreger værtsparret.