Vild med dans

'Vild med dans' vender tilbage næste år - hvem vil du gerne se på dansegulvet?

TV 2 blænder i efteråret 2017 op for endnu en sæson af et af Danmarks mest populære underholdningsprogrammer - 'Vild med dans'.

138 modige, kendte danskere har de seneste 11 år bevæget sig ud på hele Danmarks dansegulv.

Næste år - i efteråret 2017 - får et nyt kuld så muligheden for at blive forført af dans. For TV 2 er nemlig klar med 14. sæson af 'Vild med dans'.

Det fortæller 'Vild med dans'-boss og underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech.

- 'Vild med dans' er til stadighed en stærk og smuk brik i TV 2's efterårspuslespil. Jeg tror, folk er glade for den oprigtighed og smittende glæde, vi ser hos de medvirkende, når de prøver kræfter med et for dem stort, hårdt og ukendt projekt. Så til næste september glæder vi os til at invitere vores seere med til endnu mere fredagsfest, for dansegulvet åbner - naturligvis - igen, siger Thomas Richardt Strøbech.

Kom med dit bud på deltagere

De seneste fire år har 12 kendte danskere stået på balkortet til 'Vild med dans', og bliver det samme antal nydansere næste år, runder vi altså kendisdanser nummer 150.

Hvis du har et bud på, hvilken kendt dansker du rigtig gerne vil se på dansegulvet i 'Vild med dans', så skriv dit forslag i opslaget på 'Vild med dans'' Facebook-side.

'Vild med dans' bygger på det britiske koncept 'Strictly Come Dancing' og havde premiere i Danmark i foråret 2005. Se et resumé af de første 12 vinderpar i videoen øverst. 

🎉🎉 Sikke en mega, kæmpe, fantastisk, kodyl nyhed!! 🎉🎉 Men hvem synes du skal være med i Vild med dans 2017?

Posted by Vild Med Dans on Friday, November 25, 2016