Vild med dans

Sarah og Morten vinder 'Vild med dans': Det er så vildt det her

Så er vinderne af 13. sæson af 'Vild med dans' fundet. Og det blev bokser Sarah Mahfoud og dansepartner Morten Kjeldgaard.

Med hele 120 point fra dommerne og stemmer fra seerne blev det bokseren Sarah Mahfoud, der sammen med partner Morten Kjeldgaard løb med trofæet i 'Vild med dans' 2016.

- Det er så vildt det her. Altså virkelig! Altså lige nu sker der bare så meget. Jeg står med et trofæ i hånden, jeg synes, at det er fedt!, udbrød Sarah Mahfoud kort efter afgørelsen.

- Den her aften kan slet ikke beskrives med ord. Det er helt fantastisk, siger hun til TV 2. 

- Jeg havde slet ikke turde håbe eller tro på, at det her kunne lade sig gøre, supplerede Morten Kjeldgaard.

- Vi har været glade, nervøse og jeg blev lidt rørt. Og nu står vi her som vindere. Jeg forstår det slet ikke, siger han.

Se parrets reaktion i videoen nedenunder.

Bokser Sarah Mahfoud og partner Morten Kjeldgaard vinder 'Vild med dans' 2016.
Sarah Mahfoud: Det er så vildt det her

Rørende freestyle

Sarah og Morten leverede en så rørende freestyle, at værtinde Sarah Grünewald måtte ty til en kleenex, da hun efter dansen tog imod parret. 

Dansen fik da også flere af dommerne samt de resterende 'Vild med dans'-par til at knibe en tåre ligesom dansen efterlod en lang klapsalve fra publikum.

Se parrets freestyle og Sarah Grünewalds reaktion videoerne nedenunder.

Se Sarah og Morten i en Freestyle
Sarah Grünewald rørt til tårer efter freestyle-dans

Glad kæreste

- Det er slet ikke til at forstå, at man har været så meget inde i det, og så er det slut, fortæller Sarah Mahfouds kæreste Patrick Frantsen til TV 2. 

Han har gennem hele sæsonen støttet Sarah og troet på hende, selvom ingen vidste hvem hun var i begyndelsen. Han oddsede nemlig på, at Sarah og Morten ville vinde. Og han har dermed vundet 9000 kr. 

- Guuud ja. Jeg har sgu da vundet. Ej, hvor fedt! Jeg er rig!, udbryder han, da det går op for ham. 

Pengene skal ifølge parret bruges på en skiferie. Og du skal næsten ikke snyde dig for det søde øjeblik i videoen under, hvor Sarah Mahfoud og kæresten Patrick Frantsen snakker om, hvad pengene skal bruges på. 

Kæresten spillede på Sarah som vinder: Nu har han vundet 9.000

Bedste nydanser nogensinde

Det stod hurtigt klart for både dommere og tilskuere, at bokser Sarah Mahfoud havde et stort talent for at danse. I hele sæsonen har hun og dansepartneren Morten Kjeldgaard ligget i toppen efter dommernes stemmer.

Sarah Mahfoud har da også fået en del exceptionelle kommentarer med på vejen i denne sæson. Blandt andet sagde Jens Werner i kvartifalen:

- I de 13 sæsoner, hvor 'Vild med dans' har eksisteret, har du lige cementeret igen, at du er den bedste kvindelige nydanser nogensinde.

Den formentlig største anerkendelse af Sarah Mahfouds egenskaber som danser kom, da parret i semifinalen fik hele 40 point og fik denne kommentar med på vejen fra Anne Laxholm:

- En stjerne er født. 

Også tv2.dk's dansepanel er enige med dommerne, og Steen Lund kaldte Sarah Mahfoud for 'den bedste nydanser nogensinde'. 

Se dansen, Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard fik 40 point for, i videoen nedenunder. 

Der er kun tre par tilbage i 'Vild med dans'- vi er nemlig nået til semifinalen, og der er hård kamp om finalepladserne.