Vild med dans

Mille og Mads efter afgørelsen: Intet overskygger den her oplevelse lige nu

For skuespilleren Mille Dinesen og partner Mads Vad blev det til en andenplads i denne 13. sæson af 'Vild med dans'.

Efter hele tre danse i 'Vild med dans'-finalen måtte skuespiller Mille Dinesen og partner Mads Vad se sig besejret af bokser Sarah Mahfoud og partner Morten Kjeldgaard.

- Jeg er et 'big time' konkurrencemenneske, så jeg ville være et svin, hvis jeg sagde, at det eneste jeg drømte om, var andenplads. Men det var så god en aften, og det gik så godt, siger Mille Dinesen til TV 2 efter afgørelsen.

- Jeg går aldrig ind til noget uden at ville vinde. Og vi har gjort alt, hvad vi kunne for at vinde. Den her oplevelse overskygger alt lige nu, supplerer Mads Vad. 

De to er gennem denne sæson kommet rigtig tæt på hinanden. Og det er de begge taknemmelige for.

- Det er blevet til et meget tæt forhold på kort tid. Jeg har aldrig prøvet noget så intenst. Du er bare så dejlig, siger Mille Dinesen til Mads Vad. 

- Vi har et bånd, der ikke kan klippes. Og vi forstår hinanden sindssygt godt. Vi kan kigge på hinanden, og så ved vi, hvordan vi har det, siger Mads Vad.

Se Mille og Mads' sidste dans i 'Vild med dans' i form af deres freestyle øverst i artiklen og parrets allerførste dans i form af en cha-cha-cha videoen nedenunder. 

Ja-hatten

Det stod hurtigt klart for den professionelle danser Mads Vad, at ikke nok med, at han havde fået en dansepartner i Mille Dinesen, som han klikkede godt med, han havde også fået en dansepartner, der sagde 'ja' til alt, hvad han foreslog. 

- Det er et stort privilegium at danse med Mille, som altid har så stor en ja-hat på. Ligegyldig hvor mange gange jeg beder hende om at gøre noget, siger hun bare "ja" med det samme. Der er lidt soldat over hende, hun parerer ordrer fra start til slut, sagde Mads Vad i starten af denne 13. sæson 'Vild med dans'.

Derfor har Mads Vad gennem sæsonen heller ikke lagt skjul på, at han har presset sin dansepartner til det yderste.

Endda så hårdt, at han to minutter inden parret skulle på gulvet i en samba under sæsonens femte program tænkte, at han måske havde presset for hårdt på for, at Mille skulle starte ude på gulvet alene.

- Vi stod seriøst to minutter, inden vi skulle på gulvet, ude på gangen, og Mille blev ved med at lave den samme fejl igen og igen, fortalte Mads Vad efterfølgende.

Men som du kan se i videoen nedenunder, gik det som det skulle for Mille Dinesen i parrets samba.

Husk, at du kan gå ind og se alle Mille Dinesen og Mads Vads danse - og alle andre danse fra denne sæson - på 'Vild med dans'-videovæggen

Se Mille Dinesen og Mads Vad i en samba