Voice Junior

Joey Moe tabte væddemål: - Wow, hvor er det grimt

Man skal som bekendt holde, hvad man lover - derfor har 'Voice Junior'-coachens hår og øjenbryn nu fået en ordenlig omgang farve.

- Wow, hvor er det grimt, mand. Det ser jo simpelthen så forfærdeligt ud. 

Sådan lød sangeren Joey Moes umiddelbare reaktion, efter at 'Voice Junior'-kollegaen Oh Land onsdag indfriede sin gevinst efter et væddemål. 

- Lad os kalde en spade for en spade. Joey tabte i år, sagde Oh Land, hvis rigtige navn er Nanna Øland Fabricius, inden hun gik i gang med at farve håret i en livevideo på Facebook.

Joey Moe har i tidligere sæsoner af 'Voice Junior' hevet den ene sejr efter den anden hjem som coach i sangdysten, og det fik ham i et kækt øjeblik til at love, at hvis Oh Land vandt i år, måtte hun farve sangerens hår.

Og det skete som bekendt med sejren til den 12-årige Oliver Arndt de Thura.

Under optagelserne til 'Voice Junior' kommer Joey Moe til at love lidt for meget: 

Så mens Joey Moe troede, at han skulle hygge sig med vafler i novembermørket med kollegaen, havde Oh Land andre planer - og det involverede en 'Hello Kitty'-øjenmaske og farve på sprayflaske. 

Sangerinden har tidligere spekuleret i både leopardpletter og regnbuefarver, men valget faldt på en rød hårfarve, der skulle "matche Joeys hjerte". 

Det ultimative trofæ

I løbet af 'Voice Junior'-programmerne har Oh Land ikke lagt skjul på, at det ville være det ypperste at pille ved Joey Moes hår:

- Det ultimative trofæ for Joey, det er hans hår. Og at jeg får lov til at røre ved hans hår og sætte mit præg på det, det er jo det vildeste.  Det er den hellige gral indenfor hår, som man får lov til at lege med, har Oh Land tidligere fortalt til TV 2.

Og det var ikke kun toppen af hovedet, der fik en tur onsdag eftermiddag - Oh Land havde nemlig også sørget for at lave en skabelon til Joey Moes øjnebryn, som fik en omgang rød farve.

Først synes han, det var nogle "fede" nye øjenbryn, men glæden varede i kort tid.   

- Jeg bliver så træt. Det her kommer til at gå igen i sæson fem, lød det fra coachen, og det fik ham også til at konkludere følgende: 

- Så må man bare lade være med at love sådan noget. 

Se Joey Moe få farvet sit hår i videoen øverst og se herunder, da også øjenbrynene fik en tur: 

'Voice Junior'-coachen Joey Moe får her farvet sine øjenbryn af Oh Land.

Afstemning

Kan du lide Joey Moes nye hårfarve?