Voice Junior

Sådan går det de tidligere vindere i Voice Junior: - Jeg ser verden på en helt ny måde

Finalen i 'Voice Junior' står for døren, og inden en ny vinder bliver kåret, skal vi lige høre, hvordan det er gået de tidligere.

Lørdag er det tid til finale i 'Voice Junior', og det betyder, at enten Freja, Oliver eller Karoline snart kan kalde sig vinder af fjerde sæson.

Udover deltagernes venner og familie, vil de tidligere vindere Isabel, Aland og Melina også være blandt publikum. Og i anledning af at der snart kommer en ny i rækken, skal vi høre, hvordan det er gået de tidligere vindere, efter de var med i 'Voice Junior'.

Kunne mærke folk genkendte hende

Isabel, der i dag er 12 år, var med i Voice Junior 2015 på Team Joey og sang sig ind på en førsteplads med sin version af sangen 'California Dreamin'.

- Det var en vildt fed oplevelse. Jeg fik en masse nye venner og lov til at stå på scenen. Det er helt klart noget, jeg ville gøre igen, hvis jeg fik muligheden, siger Isabel.

Sådan stemmer du i Voice Junior

Stem på din favorit ved at sende en sms med deltagerkoden til 1234.

Karoline: KARO

Freja: FREJ

Oliver: OLIV

Pris 5 kr. 14 dages fortrydelsesret frafalder. Du kan højest sende 9 sms-stemmer.

I tiden efter showet optrådte hun i en række storcentre, og når hun gik på gaden, kunne hun godt mærke, at folk genkendte hende.

- Hvis der gik en gruppe piger sammen, kunne jeg se, at de hviskede. I starten var det lidt underligt, men jeg vænnede mig til det, siger Isabel.

Hun glæder sig rigtig meget til at genopleve stemningen til 'Voice Junior' og ikke mindst at se showet. I videoen nedenfor kan du høre hende fortælle om, hvad hun har lavet, siden hun stod på scenen, og hvor hun vil hen for sin præmie – rejsegavekortet på 50.000 kroner.

Isabel vandt i 2015 Voice Junior. Her i videoen fortæller hun, hvad hun har lavet efterfølgende, og hvad hun laver nu.

- Jeg ser verden på en helt anden måde

Året før Isabel, var det 14-årige Aland, også fra Team Joey, der overbeviste seerne med sin finalesang 'All of me'. 

- Det var fantastisk at være med, og jeg kom til at se verden på en helt anden måde. Før havde jeg ingen, der gerne ville snakke med mig om musik, siger han.

Aland tilføjer, at programmet har udviklet ham på mange punkter, især psykisk. Og musikken har efterfølgende fået en anden betydning for ham.

- Inden 'Voice Junior' brugte jeg mest musik til at lytte til, men efter analyserer jeg og lytter til teksten, siger Aland.

Han er i dag 16 år og går i 1.g. Det betyder også, at han lige nu har mest fokus på skolen og knap så meget på musikken. Men han er sikker på, at han søger tilbage til den, når tiden er der, fortæller han. 

Den første Voice Junior-vinder

Melina blev vinderen af den første sæson af 'Voice Junior' i foråret 2014 og var også på Team Joey. I finalen sang hun disney-sangen ’Let it go’.

- Det var den bedste oplevelse og en gave at få lov til at være med. Alle var positive og havde en god energi, så var jeg lidt nedtrykt, vendte det med det samme, når jeg kom for at øve, siger Melina.

Hun er heller ikke et sekund i tvivl om, at hun ville gøre det hele om igen, hvis hun fik chancen for at spole tiden tilbage.

- Det har givet mig meget mere mod og tro på, at alt skal have en chance, selvom det til at starte med virker umuligt, siger Melina.

Når hun lørdag vender tilbage til Voice Junior – dog som publikum – er der særligt én ting, hun ser frem til.

- Jeg glæder mig mest til at se Karoline og Joeys duet. Han var jo også min coach, og så synes jeg, duetten er noget specielt, siger hun.

Derudover er hun selvfølgelig spændt på, hvem der bliver dette års vinder – og får lov til at tage sin familie med ud at rejse.

Melina, der i dag er 15 år og går i 9. klasse, valgte at bruge sit rejsegavekort på en tur til USA med sin mor, far og lillebror. Her tilbragte de tre uger og fik set både Florida, Maimi og New York.