Vild med dans

Kirsten Siggaard ude af 'Vild med dans': Ville gerne have kæmpet videre

Efter en uge med dansetræning i Spanien blev det Grand Prix-sangerinden Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsens tur til at forlade 'Vild med dans'.

En slowfox til 'Lige der hvor hjertet slår' blev den sidste dans for sangerinden Kirsten Siggaard og dansepartneren Thomas Evers Poulsen i denne omgang.

Duoen måtte fredag danse af i 'Vild med dans' som det femte par. 

Den 62-årige alderspræsident er glad for at have oplevet "kobberbrylluppet", da danseprogrammet fredag aften markerede sin 12,5 sæson.

Kirsten Siggaard sætter pris på at være nået så langt i dansekonkurrencen - også hendes alder taget i betragtning - fortalte hun efter afgørelsen. 

- Det er jeg bare enormt stolt over, men at jeg gerne ville have kæmpet videre, er ingen løgn, sagde Kirsten Siggaard til TV 2.

Det har ellers været en utraditionel træningsuge under mere eksotiske himmelstrøg. 

Kirsten Siggaard måtte nemlig tage på job i den sydspanske by Málaga, hvor hun gav tre koncerter, og derfor fulgte dansepartneren med, så de kunne øve sig undervejs.

Den fysiske forandring og en danseglæde er to postive ting, som sangerinden vil tage med sig efter programmet, fortæller hun.

Se hele interviewet med Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen i videoen øverst og se deres slowfox i videoen her:

Se Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen i en slowfox

Kirsten fortjente en plads videre

Den regerende 'Vild med dans'-mester Thomas Evers Poulsen er også ærgerlig over, at det er slut for parret.

-  Jeg synes, at Kirsten fortjente en plads videre. Jeg har været glad for hver eneste dans, vi har danset. Hun har knoklet på. Hun har holdt mig i kort snor, og det har jeg været fuldstændig vild med, siger han. 

Det har i år været en ganske særlig oplevelse for 'Vild med dans'-veteranen, som har fulgt sangerinden gennem 1980'erne.

- Det er noget helt specielt, for det er ikke bare denne sæson, det er noget, jeg har haft lige siden jeg var helt lille og lige pludselig står hun her, så det har været helt specielt, fortæller Thomas Evers Poulsen.

Se 'Vild med dans' hver fredag klokken 20 eller på TV 2 PLAY