Voice Junior

Drømmer du om at blive sanger? Her giver 'Voice Junior'-coaches deres råd

Går du med en drøm om at blive sanger, så giver de tre 'Voice Junior'-coaches gode råd til, hvordan du forfølger den.

Dette års 'Voice Junior' er i fuld gang og som altid spækket med unge sangtalenter, der brænder for en karriere i musikkens verden.

Sidder du også derude og drømmer om at synge, så har de tre coaches et par råd til, hvor det er godt at starte.

- Syng så meget, som du overhovedet kan komme til, og prøv at lave din egen version af sange, du godt kan lide, siger Oh Land.

Ikke bare fest og farver

De er enige om, at det ikke altid bare er fest og farver, men derimod kræver hårdt arbejde, da der er mange med samme drøm.

- Det er ikke en branche, man kan hoppe ind i halvhjertet og tænke, går den, så går den - musik er en livslang uddannelse, siger Wafande.

Et andet af rådene lyder på, at man skal huske at have sig selv med. Her har Joey Moe nogle værktøjer, som han synes er gode at have i bagagen.

- Man skal være tålmodig og ærlig overfor sig selv og huske ikke at miste sig selv i jagten på at at stå med en mikrofon, siger han.

Et godt råd fra en tidligere vinder

En af dem, der for to år siden besluttede sig for at udleve drømmen og melde sig til 'Voice Junior', var den dengang 13-årige Melina.

Hun gik hele vejen og efter at have overbevist seerne med disneysangen ’Frost’, kunne hun kalde sig vinder af 'Voice Junior 2013'.

Hør hendes råd til dette års deltagere i videoen nedenfor.

Melina vandt 'Voice Junior' i 2013, og hun har et råd til de nye deltagere.