Voice Junior

Kan du også se det? 'Voice junior'-deltager er lillebror til dansk sangerinde

Flere af 'Voice junior'-deltagerne og deres familiemedlemmer har du formentlig set før. Det gælder i hvert fald for Tobias' storesøster.

Alt efter din alder har du formentligt kunnet genkende flere af de deltagere og deres familiemedlemmer, der de seneste tre lørdage har været på skærmen i 'Voice junior'. 

Er du barn, har du formentlig kunnet genkende blandt andet Marius, der har været med i MGP. Var du ung i 00'erne og så programmet 'Popstars', kunne du måske genkende Tobias' storesøster Christine Milton.

Og er du forælder, kunne du måske genkende tv-vært Anja Steensig eller musiker Rasmus Kærså, hvis børn Sally og Rumle er deltagere i 'Voice junior'. 

For faktisk er flere af deltagerne i programmet børn, der kommer fra musikalske hjem eller allerede har kastet sig ud i ting som gør, at man derhjemme i stuerne genkender dem eller deres forældre.

Tobias' storesøster er sangerinden Christine Milton, der tidligere har været med i TV 2 programmet 'Popstars'.

Søster var med i TV 2-sangprogram

Tilbage i 2003 var Christine Milton med i TV 2 programmet 'Popstars', der - ligesom 'Voice junior' - var et sangprogram. Hun vandt ikke, men fik alligevel en karriere inden for musikken - og et stort hit med nummeret 'Superstar'.

Nu, mere end ti år senere, er hendes lillebror Tobias med i et andet sangprogram på TV 2 - nemlig 'Voice junior'. Og faktisk var Christine sammen med resten af familien Milton med Tobias, da han var til blind audition. Se Tobias' blind audition øverst i artiklen.

- Jeg har fået rigtig meget inspiration fra mine søskende, fortæller Tobias til TV 2.

De fleste i Tobias' familie er musikere. Det fortæller han blandt andet i programmet, hvorefter han præsenterer hele sin familie. 

- Jeg kommer fra en meget musikalsk familie. Min far var med i et band som teenager. Min storebror laver rock og pop. Og min storesøster har været med i 'Popstars' og laver pop, siger Tobias. 

Kendisbørn i 'Voice junior'

 1. Rumle

  Rasmus Kærså, musiker i både Danseorkesteret og Moonjam, er far til 'Voice junior' sangeren Rumle.

  Rumles far er musikeren Rasmus Kærså, der havde en finger med i flere 80'er og 90'er bands, blandt andet Moonjam. 

  Ramus Kærså er med til Rumles blind audition og superbattle. 

 2. Freja Bella

  Flora Ofelia, Freja Bella i 'Voice junior' og 'MGP'.

  Freja Bellas lillesøster Flora Ofelia var i 2015 med i MGP, som hun vandt. 

  Men faktisk har Freja Bella også været med i MGP. Det var hun tilbage i 2012 med sangen 'Jeg elsker at drømme'. 

 3. Marius

  Marius i MGP.

  Marius er endnu en af deltagerne, der har været med i MGP. 

  Det var han tilbage i 2014 med sangen 'Dig og mig'. 

 4. Sally

  Tv-vært Anja Steensigs datter Sally er med i 'Voice junior'.

  Sallys mor er tv-værten Anja Steensig. 

  Hun har blandt andet været vært og tilrettelægger på programmerne 'Roomservice', 'Anja og BS på afveje' og 'Go' aften Danmark'. Hun også også været radiovært på NOVA FM i en årrække.