Voice Junior

Det så du ikke i 'Voice junior': Hvis Joey Moe taber, må Oh Land farve hans hår

Joey Moe lover, at Oh Land må farve hans hår, hvis hun vinder denne sæson. Se flere fraklip og backstageoptagelser fra 'Voice junior' her.

Det er backstage, at al balladen i 'Voice junior' foregår. Her sidder Joey Moe og Oh Land nemlig en dag ude i sminken og snakker. 

- Hvis du vinder den her gang, starter coachen, inden Oh Land afbryder ham og siger:

- Men det gør jeg jo ikke. Du vinder, siger hun, mens de bliver enige om, at hun har 'håret' til at vinde. 

Så er det, at Joey Moe får rodet sig ud på dybt vand.

- Hvis du vinder i år, så må du farve mit hår i hvilken som helst farve, du vil have, siger han til Oh Land, som straks får julelys i øjnene. 

Og noget tyder på, at han fortryder hurtigt, for kort efter falder der en kommantar om, at det kan ende med at blive rigtig nederen for ham.

Se hele klippet backstage fra 'Voice junior' øverst i artiklen.

Overraskelser og fraklip

Når 'Voice junior' om lørdagen kører over skærmen, er det ikke alle optagelser, man får at se. 

Blandt andet fordi der ikke er plads til - hvorend man gerne ville - at få alle optagelser med i en times program. 

Men det er ikke ens betydende med, at de optagelser aldrig ser dagens lys. Her er samlet en række af de optagelser, der ikke nåede med i de sidste tre programmer.

Nogle af de optagelser, hvor vært Mikkel Kryger overrasker flere af børnene med, at de skal være med i Voice Junior, kom heller ikke med i de endelige programmer.

Blandt andet var Mikkel Kryger ude at overraske 13-årige Ellen Marie på hendes skole, hvor hun foran alle eleverne fik at vide, at hun skulle være med i 'Voice junior'. Og 12-årige Rumle blev overrasket til sommerfest hos sin mormor.

Ronja, Rasmus og Nemo

I 'Voice junior' møder man mange forskellige børn. En af den er 10-årige Nanna fra Vejle, som gerne vil være politibetjent. Blandt andet fordi hun er god til at løbe og til at holde øje. 

I forbindelse med 'Voice junior', var TV 2 på besøg hos Nanna, hvor hun fortæller om sin hund Ronja, kaninen Rasmus og fisken Nemo.