Dybvaaaaad

Akavet: Landmanden Jens møder modstand allerede på første date

60-årige Jens har et eneste ultimativt krav til en kommende kærlighed. Hun skal være ikke-ryger. Det viser sig at være noget af en udfordring.

I 'Landmand søger kærlighed' hjælper TV 2 en række landmænd med at finde kærligheden. Og det burde egentlig ikke være så svært, når man er så beskeden som landmanden Jens, der faktisk kun har ét eneste krav til en kommende kæreste.

Hun skal helst være ikke-ryger.

Desværre viser det sig, at være nærmest umuligt for ham at finde en dame, der ikke ryger. Kun en enkelt kvinde ud af fem er helt røgfri. Det udvikler sig til en række ret akavede situationer, da flere af kvinderne lodret nægter at lægge smøgerne fra sig.

- Jeg har valgt, med den rygepolitik i Danmark, at der ikke er nogen, der skal bestemme, hvor jeg skal ryge henne, lyder det blandt andet fra en af kvinderne, hvorefter hun tilføjer:

- Men det er ikke sådan noget, jeg har planer om at holde op med.

Komiker Tobias Dybvad elsker akavede situationer, så klippet har naturligvis været et smut forbi komikerens eget show på TV 2 ZULU 'Dybvaaaaad!'. Se hele klippet øverst i artiklen. 

Du kan også se hele andet afsnit af 'Dybvaaaaad!' herunder.

Frede får et frækt tilbud

Tobias Dybvad er generelt ret glad for de fåmælte landmænd, der lige nu toner frem på TV 2 tirsdag efter tirsdag. Derfor hentede Dybvad et lidt ældre klip fra sæson to, hvor landmanden Frede får et tilbud, han ikke kan afslå.

- Hvis du nu giver den fuld skrald i dag, så kunne det være, vi kom ind til dig og puttede i nat, lyder det fra en af kvinderne, der til gengæld forlanger, at Frede skal åbne sig lidt mere og vise lidt interesse.

Og det er uden tvivl et scenarie, der glæder Frede. Men det virker måske som om, at han hurtigt glemmer sin del af aftalen.

- Jeg synes da, det er vildt, at jeg skal sove sammen med to piger.

Hvorvidt Frede åbner op, kan man måske diskutere, men den glade landmand får i hvert fald sit tilbud indløst, da kvinderne begge vågner op i hans seng dagen derpå.