Stadig på røven

Det så du ikke på tv: 'På røven'-Branko overrasker Caty med stort sigøjner-frieri

Serbiskfødte Branko Nica overrasker kæresten Caty med et ægte sigøjner-frieri, mens hun intetanende er i biografen med veninder. Se hele frieriet her.

Den serbiske flygtning Branko Nica, som danskerne har lært at kende i først 'På røven i Nakskov' og nu i opfølgeren 'Stadig på røven?', er fast opsat på at vende sin kriminelle løbebane til en lovformelig tilværelse med kone og barn.

Og den 9. april 2016 tog han et stort skridt frem imod sin fremtidsdrøm, da han overraskede sin rumænske kæreste, Caty Dan, med et storslået frieri i en biograf i Lalandia på Lolland.

Branko havde planlagt sit surprise-frieri ned til den mindste detalje og involveret en masse venner og familie i det stort anlagte set-up, der skulle tage fusen på Caty.

Serbisk musik strømmede ud af højttalerne

Den intetanende Caty var lørdag aften gået i biografen med to veninder for at se en krimi med Julia Roberts, og filmen var netop slut, da serbisk musik begyndte at strømme ud af højttalerne.

- Jeg tænkte, at det da var helt "crazy", at en dansk biograf spillede min og Brankos sang, som hedder 'Uden dig'. Hvad var det lige, der skete?, siger 27-årige Caty Dan til TV 2 og fortsætter.

- Men jeg var så træt efter en hård uge på jobbet, at jeg slet ikke koblede det sammen med Branko. Jeg tænkte kun på, at jeg skulle ud på toilettet hurtigst muligt, fordi jeg havde holdt mig under filmen, konstaterer hun med et grin.

Private kærestefotos på lærredet

Da rulleteksterne var kørt færdig, tonede pludselig et kærestefoto af Caty og Branko frem på lærredet.

Da flere private kærestefotos af hende selv og Branko begyndte at tone frem på biograflærredet, blev Caty klar over, at der var ved at ske noget særligt. Hun var dog for konfus til at gætte, hvad det var.

- Da jeg så billedet af Branko og mig fra dengang, vi tog på vores første rejse sammen, og han mødte min mor, begyndte jeg at grine og græde på én gang, erkender Caty Dan og tilføjer.

- Jeg kunne stadig ikke gætte, hvad der var ved at ske, og det var meget mærkeligt, lyder det fra Caty, som blev mere og mere forlegen, da lysbilledshowet fortsatte med flere privatfotos.

Folk væltede ind i salen

Mens billederne lyste op i salen, og musikken tonede ud over publikumspladserne, stod Branko og en flok venner og familiemedlemmer klar ude i gangen bag biografsalen.

- Min datters gudforældre og en gruppe serbiske og danske venner var med for at overraske Caty, og der kom flere nysgerrige til. Så jeg tror, vi stod 30 mennesker ude bagved, siger Branko Nica.

Det var vist lidt perker-agtigt.

Branko Nica om sit "sigøjner-frieri"

På det helt rigtige tidspunkt, som var timet til musikken og et stort, lyserødt skilt med teksten "Will You Marry Me?", blev døren åbnet, og ind i salen væltede folk med blomsterbuketter og mobiltelefoner, så de kunne filme alt, hvad der skete, til senere brug.

- Det var vist lidt perker-agtigt, konstaterer Branko med et grin om øjeblikket, hvor den store menneskemængde stod bag ham og klappede og råbte tillykke, mens han gik på knæ foran Caty og åbnede æsken med ringen.

Det store øjeblik, hvor Branko går på knæ for sin Caty og giver hende én af de 50 røde roser fra buketten, som hans datter har i favnen - og en forlovelsesring.

"Det største øjeblik i mit liv"

Ved synet af Branko, der kom ind i salen, efterfulgt af sin syvårige datter med en kæmpe buket røde roser i favnen, skete der en forvandling i Caty.

- Jeg har altid været ret genert, når der er mange mennesker omkring mig. Men da jeg så Branko i sit fine tøj stå sammen med sin datter, blev jeg meget følelsesladet, og jeg var helt ligeglad med, at salen var fuld af fremmede mennesker, lyder det bevæget fra Caty, som straks sagde JA til sin Branko.

- Det var det største øjeblik i mit liv indtil nu, og jeg håber, at der vil komme mange flere store øjeblikke for os. Jeg vil gerne stifte familie med Branko og være en god reservemor for hans datter, forsikrer hun.

Datoen for frieriet, d. 9. april, var i øvrigt nøje valgt, fordi det var dén dag, Branko og Caty mødte hinanden for første gang i Serbien i 2013.

Hvornår brylluppet skal stå, har parret endnu ikke planlagt. Det vigtigste for Branko lige nu er at kæmpe for mere samvær med sin datter, der fortsat er anbragt uden for hjemmet.

Se de eksklusive, private videooptagelser af Brankos frieri øverst på siden. Brankos syvårige datter er maskeret, da han ikke ønsker, at hun skal eksponeres for offentligheden.

Gik du glip af torsdagens tredje afsnit af 'Stadig på røven', kan du se det lige nu på TV 2 Play, hvor du også finder snigpremieren på fjerde afsnit