Vild med dans

Test dig selv: Hvor meget ved du om 'Vild med dans'?

'Vild med dans' vender snart tilbage på TV 2. Varm op til den nye sæson med en quiz om programmet.

13 sæsoner. 137 kendte nydansere. Seks forskellige værter. Syv forskellige dommere.

Det er de helt basale fakta forud for efterårets 13. sæson af 'Vild med dans'.

Men hvor godt har du egentlig styr på TV 2's store underholdningsprogram, der første gang løb over skærmen den 16. april 2005 og siden har markeret sig som et af danskernes foretrukne tv-programmer?

Test dig selv, din familie og dine kolleger i den store 'Vild med dans'-quiz herunder - og find ud af, hvem af jer der er den største stjerne på dansegulvet.

Den store 'Vild med dans'-quiz

 1. Hvilken dans er som den eneste blevet danset i samtlige premiereprogrammer af 'Vild med dans'?

  Du har 0 rigtige

 2. Marianne Eihilt er en af de mest succesfulde proffer i 'Vild med dans' og har vundet konkurrencen to gange med først Robert Hansen og siden Joachim B. Olsen. Men hvem af følgende har hun IKKE danset med?

 3. 'Vild med dans' bygger på et britisk koncept skabt af BBC. Hvad hedder programmet i sin originalversion?

 4. I 2007 sendte TV 2 'Vild med dans julegalla', hvor seks tidligere par blev inviteret tilbage på dansegulvet. Hvem vandt julekonkurrencen?

 5. I 2010 besøgte verdensstjernen Enrique Iglesias 'Vild med dans', hvor han optrådte med to sange, mens parrene dansede fællesdans. Især Thomas Evers Poulsen gjorde sig bemærket i den ene af dansene. Hvordan?

 6. Hvilken skuespillerinde blev i løbet af 'Vild med dans' nødsaget til at få sig en ny professionel partner, da hendes første partner trak sig fra konkurrencen?

 7. Kun ét par i 'Vild med dans'-historien har oplevet at få to 10-taller uden at nå semifinalen. Hvem er det?

 8. I alt 12 kendte danskere har vundet 'Vild med dans'. Hvor mange af dem er primært kendt fra sportens verden?

 9. Hvad hedder sangerinden i The Antonelli Orchestra?

 10. Hvilken dommer sagde i 2013 til Allan Simonsen: "Jeg har lidt ondt af dig. Det er pokkers at skulle ud og gøre noget, hvor ens talent ikke er så stort. Jeg har også ondt af dine dansevenner. De falder jo som fluer omkring dig, selvom du ikke er nogen Tarzan. Men du er charmerende, og du er dejlig."

 11. I 2014 blev finalen af 'Vild med dans' for første gang afholdt uden for studierne i København. Hvor fandt finalen sted?

 12. Hvilken professionel danser har stået i flest finaler i 'Vild med dans'?