Vild med dans

Nicholas Nybro og Luise Crone Dons

Læs mere om parret her.

34-årige Nicholas Nybro er uddannet designer fra Kolding Designskole og har gennem de seneste år markeret sig som en af de mest interessante designere på den danske modescene. Han har opnået stor opmærksomhed med sine shows, som med tiden også er blevet ret politiske.

Nicholas Nybro kom for alvor på alles læber, da skuespilleren Ghita Nørby i marts måned i år troppede op til hofbal hos dronning Margrethe i et af hans designs og skabte masser af overskrifter i medierne.

I maj måned i år optrådte verdensstjernen Sia i en af hans kreationer i finalen af den amerikanske udgave af 'The Voice'.

Danseren, der skal sætte gang i dansegulvet sammen med Nicholas Nybro, er 37-årige Luise Crone Dons.

Hun debuterede i 'Vild med dans' i 2009, hvor det blev til en sjetteplads med Aqua-musikeren René Dif, og vendte så tilbage til programmet sidste år, hvor hun dansede sig til en niendeplads med basketballspilleren Chris Christoffersen.

Nicholas Nybro og Luise Crone Dons.