Serieland

Er disse Emmy-nominerede præstationer helt gale eller fuldstændigt geniale?

Følgende Emmy-nominerede skuespillere splitter vandene blandt TV 2's anmeldere i deres meget dramatiske skuespilsfacon.

Galt eller genialt?

Det kan være en svær balance, når en skuespiller skal portrættere en karakter, der har følelserne helt uden på tøjet. For det må helst ikke blive for meget, for utroværdigt og for overspillet.  

Netop derfor tror serieeksperterne på 'Serieland' Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg ikke 100 procent på tre følgende Emmy-nomineringer, der alle har masser af tjubang på følelsesfronten. Se dem i listen herunder.

Du kan også se med i videoen øverst i artiklen, hvor skuespiller Line Baastrup fælder dom over to af de tre skuespilspræstationer i 'Serieland'. Lise Baastrup er bedst kendt som Hjørdis i serien 'Rita' og den selvbetitlede spin-off-serien med hende selv som hovedperson - altså serien 'Hjørdis'.

Du kan se hele dommen over de tre skuespilspræstationer på TV 2 PLAY, hvor hele afsnit 11 af 'Serieland' ligger klar.

Tre seriestjerner, der giver følelserne frit løb

  1. John Travolta i 'The People V. O.J.'

    Den aldrende skuespiller har fået lidt af et comeback i rollen som den forfængelige advokat Robert Shapiro, der var en del af forsvaret i sagen mod den tidligere amerikanske fodboldspiller O.J. Simpson. Men bliver det alligevel lidt for meget med de voldsomme armbevægelser?

  2. Claire Danes i 'Homeland'

    Claire Danes spiller CIA-agenten Carrie Mathison, der både kæmper mod ydre og indre dæmoner i form af terror såvel som hendes egen psyke, der langt fra altid er til at kontrollere. På den ene side spænder hendes tilstand ben for jobbet som agent, men samtidigt er det - måske, måske ikke - grunden til, at hun er den bedste i sit fag.

  3. Emilia Clarke i 'Game of Thrones'

    Emilia Clarke har fået sig noget af et gennembrud i rollen som dragenmoderen Khaleesi, der har uendelig mange navne i fantasy-serien. Hun gennemgår noget af en udvikling, men viser sig at være en handlekraftig, temperamentsfuld og til tider nådesløs herskerinde.