Stem på det bedste elastikfjæs: Er det årets underligste sommerleg?

Thomas Warberg har i 'Det sene sommershow' tortureret sine gæster med legen elastikfjæs. Men hvem har egentlig det bedste elastikfjæs?

Onsdag aften blændede Thomas Warberg endnu engang op for sommerlegen elastikfjæs, der efterhånden må siges, at være en klassisker i 'Det sene sommershow' på TV 2.

Denne gang var det komiker og 'Sjit Happens'-skuespiller Ruben Søltoft, der stod for skud. Det klip, kan du se i videoen herover. Men hvem af de mange gæster, inklusiv vært Thomas Warberg selv, har egenltig det bedste elastikfjæs?

Det kan du stemme om herunder.

Svært at undgå grineflip

Ud over Ruben Søltoft har kendte gæster som komiker Troels Malling, tidligere badmintonspiller Camilla Martin og tidligere tv-vært og nuværende kulturchef for Kählers restauranter, Ane Cortzen, været udsat for elastikfjæs. Og det har genereret ret mange grineflip i studiet, hvilket du måske kan ane i videoerne nede i afstemningen.

Det er nemlig ret svært at koncentere sig om selve quizzen, som er en del af legen, når Thomas Warberg er trykket sammen i hovedet af elastikker.

Legen går i sin enkelthed ud på at svare på en række svære spørgsmål. Hvis man svarer forkert skal man have en elastik rundt om hovedet. Du kan med andre ord nemt tage legen op på bilturen mod Frankrig eller ved poolen på din charterferie.

Afstemning

Først får du en række videoklip fra showet serveret. Her kan du vurdere de forskellige ansigter i bevægelse.

Dernæst skal du stemme om det bedste elastikfjæs nederst i artiklen.

Camilla Martin var den første, der kastede sig ud i den lidt smertefulde leg.

Troels Malling fik også lov til at banke Thomas Warberg i elastikfjæs.

Her er det Ane Cortzen, der bliver bundet ind i elastikker.

Og her er afstemningen:

Afstemning

Hvem har det bedste elastikfjæs?