Natholdet

Se den glemte video: Her er Chili-Klaus' uheldige tv-debut

Ud fra første tv-debut kunne man umuligt forudse, at denne mand blev en international chili-stjerne.

Klaus Pilgaard har skabt en forretning på noget, de færreste havde gættet, man kunne lave forretning på. Han rejser nemlig rundt i verden og smager på chilier sammen med diverse dumdristige kendisser. Og det er helt vildt populært.

Ja, vi taler naturligvis om Chili Klaus.

Du og 1,8 millioner andre mennesker har formentlig allerede set Klaus Pilgaard udfordre Bubber, Pyrus og andre børneværter i chilispisning. Men har du set chili-kongens faktiske chilidebut.

Den glemte video havde Anders Breinholt fundet frem, da Chili-Claus var gæst i 'Natholdet på PLAY' forleden.

Og selvom det måske umiddelbart ser ud som om, at Anders Breinholt skulle langt tilbage i arkiverne for at finde klippet, så er det faktisk fra 2012. Her er Chili-Klaus - eller som han hedder på daværende tidspunkt Klaus Wunderhits - på besøg i Jaris Corner. 

Kæmpe fiasko

Her fortæller Klaus Pilgaard om sin interesse for chiliplanter. Og han har tilfældigvis taget en plante med, som han og Jaris prøvesmager.

Desværre er chilien ikke helt stærk nok - så debutten bliver umiddelbart et kæmpe flop. 

For når Chili Klaus prøvesmager chilier vil vi se smerte. Heldigvis var debutklippet så godt skjult, at det ikke har været en hindring for hans videre chilismagningskarriere.

I maj var den verdenskendte chilismager for eksempel i det populære britiske bilprogram 'Top Gear'. Her fik Chili klaus til opgave at sætte lidt fut i fejemøget på racerbanen med The Stig, der prøvekører biler i hvert program. 

Normalt er racerbanen er let og lidt triviel opgave for The Stig. Denne gang var dog den vildeste nogensinde, fordi han forinden skulle spise en chili.

Se, hvordan det går i videoen herunder:

'Natholdet på PLAY' er slut for denne sæson, men du kan se dette og alle tidligere afsnit på TV 2 PLAY.