Underholdning

Danmarks dårligste hold laver musikvideo - kan de slå FC Zulu? 

Det har været en sløj sæson for fodholdholdet fra Ulsted i det Nordjyske. Måske de har mere held ved musikken end ved fodbolden.

Ulsted har ikke haft det største held på fodboldbanen den forgangne sæson. 

På TV 2 har man kunnet følge holdets udskejelser og med selvsyn konstatere, at langt størstedelen af klubbens bedrifter har bestået i læsterlige nederlag. 

I aften spiller serie 6-holdet sæsonens sidste kamp, hvor resultatet er givet på forhånd. Ulsted slutter sidst i landets dårligste fodboldrække. 

Derfor er det måske heller ikke nogen dårlig taktik, at holdet nu prøver andre talenter af.

De forsøger sig som musikere og har indspillet deres helt egen slagssang. 

Holder fast i stolt tradition

Dermed holder Ulsted en stolt fodboldtradition i hævd og går blandt andet i fodboldlandsholdets fodspor, der har indspillet udødelige klassikere som ‘Re-sepp-ten’, ‘En For Alle’ og ‘Vi Vil Ha’ Sejren I Land’. 

Men man behøver ikke ikke være professionel for at indspille en fodboldsang. Det er det nu hendengangne fodboldhold FC Zulu et klokkeklart eksempel på. 

Holdet huserede på TV 2 Zulu i 00’erne og bestod mestendels af logisk tænkende computernørder og rollespillere. Deres slagsang kan du høre herunder - Ulsteds sang kan du høre i toppen af artiklen. 

Vil du gerne genopfriske, hvordan det gik de FC Zulu - blandt andet, da de mødte FCK i Parken - kan du se dem på TV 2 Play. 

Ulsted vs. FC Zulu

Spørgsmålet er naturligvis, hvilket af de glade amatørhold, der har skrevet den bedste sang. 

Er det nordjyderne fra Ulsted, der meget hellere vil spise franksbrød med leverpostej, drikke øl og ryger smøger end at træne?  

Eller er det i højere grad de selverklærede fodboldamatører - blandt andet politikeren Simon Emil Ammitzbøll - fra FC Zulu, der i samarbejde med Signe Svendsen leverede den bedste fodboldsang? 

Herunder kan du stemme på, hvilken sang, der er din farvorit. Og nedenunder kan du se nogle af ‘højdepunkterne’ i Ulsteds sæson. Sidste afsnit af fodboldføljetonen om Ulsted vises desuden på TV 2 søndag klokken 22.25. 

Afstemning

Hvem har lavet den bedste sang og video af de to hold?

De sværeste øjeblikke som træner i Ulsted Boldklub

 1. Når udskifteren er væk

  På holdet i Ulsted Boldklub er der mange skader. Så det er ikke altid lige let, når holdets udskifter er væk. 

  - Hvor var du henne?

  - Jeg var lige ude i bilen og hente en sut til den lille. 

 2. Når spillerne skal afslutte NU

  Som fodboldspiller på Danmarks dårligste fodboldhold lykkedes det ikke altid at ramme bolden og sende den i retningen af målet. 

  Derfor kan træner Mikael Simonsen godt finde på at sende ordrer ud til spillerne på banen, når de skal skyde.

 3. Når spillerne ikke vil skifte position

  Det kræver ofte rokeringer inde på banen, når Ulsted Boldklub skifter ud. Og det kræver lige så meget kamp fra træner Mikael Simonsens side, når han vil rykke rundt på sine spillere. 

  - Lars, du rykker ned i midterforsvaret. 

  - Neeeeeeeeeeeej. 

 4. Når ingen kan ramme bolden

  Tilbage til de øjeblikke, hvor ingen på Ulsted-holdet formår at ramme bolden - for sker det i forsvaret, er der næsten garanti for, at modstanderne scorer. 

  Og det huer ikke en træner, der er glad for at vinde. 

 5. Når dommeren er uretfærdig

  Som i enhver anden fodboldkamp er det næsten ikke til at bære, når dommeren er urimelig over for det hold, man holder med. Og det mener træner Mikael Simonsen i ovenstående tilfælde. 

Oh har du stadig ikke fået fodbold nok, kan du her tage en kombineret EM- og Grandprix-quiz:

 1. Sverige

 2. Island

 3. Tyrkiet

 4. Tyskland

 5. Italien

 6. Polen

 7. Frankrig

 8. Spanien

 9. Irland

 10. Belgien