Serieland

Serieland ødelægger dagen: Vidste du Coster-Waldau skulle dø?

'Serieland' ødelægger dagen for 'Game of Thrones'-fans på Strøget i København med falske spoilers.

Var du også oprevet, da Jaime Lannister aka Nikolaj Coster-Waldau blev slået i ihjel i afsnit syv af 'Game of Thrones'?

Hvad! Vidste du ikke det?? Nå, men bare rolig, det passer heller ikke.

Men det var en af de mange falske spoilers, som værterne fra 'Serieland' på TV 2 PLAY, Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg, havde med, da de tog på Strøget i København for at drille 'Game of Thrones'-fans ved at afsløre falske spoilers. 

Se deres reaktioner i klippet øverst, som du altså roligt kan se, selvom du ikke har set de seneste afsnit af serien.

For alle de ikke-indviede, så betyder det at "spoile" noget for en person, at man afslører et plot eller en scene, som personen endnu ikke har set.

Største mareridt siden Michael Myers 

Der var engang, hvor man havde onde drømme om klovnen Pennywise fra Stephen King-filmen 'Det Onde' eller massemorderen Michael Myers fra gyserfilmen 'Halloween'. I dag har spoileren erstattet de forfærdelige monstre som det største mareridt i fiktionsuniverset. 

Spoiler-frygten var særlig høj i forbindelse med Star Wars, der i 2015 blev genintroduceret med 'Star Wars: The Force Awakens'. Det vakte blandt andet lidt af et ramaskrig, da denne billist krydsede de amerikanske motorveje med den ondeste spoiler sat fast på bagruden.

Advarsel: Du skal ikke bruge slideren, hvis du ikke har set 'Star Wars: The Force Awakens'.

En mand valgte at afsløre en central del af den nye Star Wars-film bag på sin bil
En bilist afslører en central del af plottet i den nye Star Wars-film bag på sin bil.

I øjeblikket er frygten for spoilers særligt forbundet med 'Game of Thrones'.

Det skyldes muligvis, at tv-serien i den aktuelle sjette sæson har overhalet bogforlægget. Det betyder altså, at selv de største fans, som har læst bøgerne, ikke aner, hvad fremtiden bringer i 'Game of Thrones'.

Fanteorierne er ligeledes blevet vildere, nu hvor der ikke længere er nogle bøger at bygge serien over. Du kan læse nogle af de vildeste af slagsen herunder.

Se hele femte afsnit af 'Serieland' på TV 2 PLAY, hvor værterne blandt andet anmelder sjette sæson af 'Game of Thrones'. Husk, at du også kan fange alle de forrige afsnit af 'Serieland' samme sted.