Underholdning

Erotisk ild: Halvnøgen TV-vært får dragekys og ild i håret

'Ildfolket' var lørdag i ‘Go’ morgen Danmark’ - og det gik ud over vært Steen Langeberg.

Man må stå model til mangt og meget som vært på ‘Go’ morgen Danmark’. 

Her bliver man udsat for alt fra kosttilskud, der smager af blendede vitaminpiller, til at skrive en improviseret sang med musikeren Johnny Hansen fra Kandis og til at flyve rundt som en heks på et kosteskaft.  

Lørdag kunne værterne så skrive endnu en udfordring på CV’et, da gruppen ‘Ildfolket’ var fordi ‘Go’ morgen’-studiet for at vise deres evner udi ildens kunst. 

Her bliver værten Puk Elgård noget overrasket, da hendes medvært, Steen Langeberg, pludselig står i bar overkrop og skal agere levende rekvisit i det store ildnummer. 

Ilden er erotisk 

Gruppen ‘Ildfolket’ består af mor Else Sander og døtrene Tilse Sander Rødsten og Sidsel Sander Mittet. 

De er i ‘Go’ morgen’-studiet i anledningen af weekendens middelalderfestival, der afholdes i Valbyparken, hvor de tre skal optræde. 

Ild har en særlig essens i sig, hvor man ikke må begå fejl. Du skal være 100 procent fokuseret ... Og så er der også noget erotisk ved det

Else Sander

For hvor andre familier måske går til svømning eller tager på skovtur, så mødes Sander-familien om ilden. Det går helt tilbage til da mor Else var 18 år gammel. 

- Ild kan noget, ikke ret meget andet kan. Ild har en særlig essens i sig, hvor man ikke må begå fejl. Du skal være 100 procent fokuseret ... Og så er der også noget erotisk ved det, siger Else Sander. 

En modig mand 

Erotisk ild eller ej vælger Go’ morgen-vært Steen Langeberg at smide trøjen, så han kan få både dragekys og få brændt hårene af brystet. 

Det var nemlig sådan, man i middelalderen beviste, at man var en rigtig og modig mand. 

- En rigtig modig mand er én, der tør lægge sit liv i en kvindes hænder. Især når kvinden har en fakkel i hånden, siger Elsa Sander som optakt til ild-showet med den afklædte Steen Langeberg i centrum. 

Hvordan hele seancen forløber, kan du se i videoen i toppen. Og herunder kan du se familiens eget ildshow.