Underholdning

Nu er Lise og Michael fra Nybyggerne flyttet ind: Det er angstprovokerende

Lise og Michael er nu flyttet ind i drømmehuset, de vandt i 'Nybyggerne' for en måned siden. Men det er ikke uden udfordringer.

I TV 2-programmet ‘Nybyggerne’ blev der i flere måneder arbejdet benhårdt i Farum.

Her dystede fire par om en af de største præmier i Danmarks historie - nemlig et hus til en værdi af 3,4 millioner kroner. 

Og det blev det unge par Lise og Michael på 22 og 23 år, som blev vinderne af 2. sæson og dermed kunne flytte ind i drømmehuset, de selv havde indrettet. 

Nu er jobbene sagt op, den gamle lejlighed rengjort og alle de formelle papirer i forbindelse med overtagelsen af det nye hus er underskrevet. 

Skal lære om grundskyld

Så fredag i sidste uge pakkede det nordjyske par flyttebilen og kørte fra lejligheden i Aalborg til det nye hus i Farum. 

Og det har været en omvæltning for parret, fortæller de til TV 2. 

- Det har været lidt angstprovokerende at flytte så langt væk. Men vi har både familie og venner på Sjælland, siger Michael, mens han og Lise er i gang med den sidste rengøring i den gamle lejlighed, før turen igen går til Farum. 

Det er første gang, parret bor i hus, så der er pludselig mange nye ting at forholde sig til, forklarer Lise: 

- Vi er jo vant til bare at betale husleje hver måned. Nu er der mange nye og voksne ord, man skal lære, som eksempelvis grundskyld. Der er rigtig meget økonomi og skat, siger hun. 

Rundt til nye naboer

De to er dog begge glade for at være flyttet ind i huset, som de har været i gang med at flytte ind i hele weekenden. 

- Pludselig skal man også rundt og sige hej og trives med naboerne, når man bor i hus. Det er nu også hyggeligt, siger Lise og uddyber: 

- De har taget rigtig godt imod os. Vi havde skrevet til dem på forhånd og sagt, at vi kom. Igennem weekenden har mange været ovre at sige hej. Der er også mange unge mennesker, så der er en god blanding.

En anden udfordring for parret har været at få plads til alle deres ting. Og det er ikke så nemt, når man både har interiør fra en lejlighed og et drømmehus, man selv har designet. 

- Vi sælger lidt af vores ting på Instagram, men ellers handler det om at få lavet noget kreativ opbevaring, siger Lise. 

Glade for Sjælland

Selvom Lise og Michael er flyttet fra deres liv i Aalborg, passer det fint med parrets fremtidsplaner. 

Blandt andet vil Michael gerne enten uddanne sig til møbelsnedker eller politimand.

Og det flugter fint med de uddannelser og eventuelle praktiksteder, der er på Sjælland, forklarer parret. 

Samtidig har de begge fået arbejde hos Den Blå Avis, hvor de to skal skrive indlæg og blogge om tips og tricks til indretningen.