Underholdning

Cecilie Hother: Mænd skal droppe Speedos 

Danskerne har de seneste uger doneret tonsvis af tøj. Cecilie Hother håber, at mændenes tangatrusser er i blandt.

1.570 tons. 

Så meget tøj samlede danskerne ind i forbindelse med den store ‘Smid tøjet’-kampagne, der lørdag aften kulminerede i et stort gallashow i Tivoli.

Og spørger man en af de kendte, der var med til showet, er der særligt én beklædningsgenstand, der gerne må være blandt det donerede tøj. 

TV 2-værten Cecilie Hother er nemlig slet ikke begejstret for, når mænd iklæder sig den lille og lette badebuks, speedoen.

Også kendt som tangatrussen. 

Glad for campinghabitten

- Jeg har aldrig været fan af speedos. Kunne vi udrydde dem en gang for alle, tror jeg, at det for mændene ville blive en visuelt bedre verden, siger Cecilie Hother på den røde løber. 

Her fortalte den gravide tv-vært også, hvilket stykke tøj, hun ville være mest ærgerlig over at skulle donere og dermed undvære. 

- Lige nu er jeg jeg voldsomt glad for min campinghabit. Det er enormt behageligt, selvom elastikken er ved at springe. 

- Men den ligger derhjemme og er klar til, når vi er færdige her i aften, siger Cecilie Hother.  

Wafande: Piger skal droppe 90’erne

Musikeren Wafande var lørdag aften også på den røde løber, akkompagneret af musikeren Black Dylan. 

De to havde også en helt klar holdning til, hvilket slags tøj det modsatte køn skal stoppe med at gå i - og i stedet donere i Røde Kors’ tøjcontainere.

- Buffalo-støvler. 90’erne er på vej tilbage, og det er farligt. Pandehår, malede øjenbryn, alt med spray, og alt for meget makeup. Det skal være naturligt, lyder det fra de to musikere. 

Du kan se hele ‘Smid tøjet’-showet på TV 2 Play.