Underholdning

TV 2-værter overrasket på direkte tv: Her får de læst deres tanker

Tror du ikke på, at andre kan læse dine tanker? Så bliver du nok lige så overrasket, som to 'Go' morgen Danmark'-værter blev torsdag.

Forestil dig, at en vildt fremmed kan gætte dit første kys eller din absolutte drømmedestination. Ting, du ikke har fortalt til andre.

Det var netop det, der skete for de to værter Ida Wohlert og Mikkel Kryger i torsdagens 'Go' morgen Danmark'.

Her havde de besøg af psykologisk entertainer Mikkel R. Karlsen, der kan gætte ukendte og hemmelige oplysninger om andre mennesker.

- En psykologisk entertainer er en person, der er god til at aflæse andre mennesker. Det handler om kropssprog, ansigtsmimik og lignende - og så er det er person, der er god til at foretage kvalificerede gæt, forklarer Mikkel R. Karlsen.

Spåkone eller tankelæser?

Mange vil måske forbinde det med noget så overtroisk som en spåkone eller en tankelæser - og det peger da også lidt derhen, erkender han.

- Det kan føles som om, jeg kan læse tanker, og i nogle tilfælde kan jeg måske næsten gøre det. Men dybest set handler det om at aflæse mennesker. Det er basis, siger Mikkel R. Karlsen.

I torsdagens program bad han først Ida Wohlert om at tænke på sit allerførste kys, og herefter ville han gætte, hvad vedkommende hed. Dernæst bad han, Mikkel Kryger tænke på sin drømmedestination. 

Intet skuespil

Begge værter slog på forhånd fast, at der hverken var tale om skuespiller eller forhåndsaftaler. Og da det lykkedes Mikkel R. Karlsen at gætte rigtigt begge gange, stod de tilbage med samme spørgsmål: Hvordan gør du?

- Jeg begyndte at interessere mig for det, da jeg var 10 år gammel. Alle kan træne sig til det, men hvor langt, man kommer, afhænger af hårdt arbejde og talent, siger Mikkel R. Karlsen.

Du kan se øverst i tv-klippet, hvordan det gik for sig, da de to 'Go' morgen Danmark'-værter torsdag morgen fik læst deres tanker.

Mikkel R. Karlsen kan opleves igen på direkte tv, når TV 2 Charlie for femte gang samler ind til fordel for Hjerteforeningen i det store indsamlingsshow 'Charlies Hjertegalla' den 20. marts. Her skal han gætte, hvad indsamlingsresultatet bliver.