De Originale Kopier tog pis på dommerne og kørte 70'er-stemning

De Originale Kopier havde humoren i orden, da de optrådte til aftenens semifinale i Danmark har talent.

Så er det blevet tid til den første semifinale i dette års Danmark har talent.

De seks deltagere i aftenens semifinale skal overbevise seerne og dommerne om, at de skal videre til den store finale

Dommerne Jarl-Friis Mikkelsen, Cecilie Lassen, Nabiha og Peter Frödin er på udkig efter tre håbefulde talenter, som kan sendes videre i den nervepirrende konkurrence. Seerne skal i første omgang stemme fire af de i alt seks deltagere videre.

De to deltagere, der får flest stemmer af seerne, ryger direkte videre i konkurrencen, mens de to næste skal ud i en nervepirrende dyst, hvor de fire dommere skal vælge, hvem de helst vil have videre.

De Originale Kopier gik videre fra kvartfinalen ved at genfortolke tidligere Nik & Jay-hits, og i denne uge er det også en genfortolkning af kendte sange.

Denne gang er det de gamle hits Stayin’ Alive og I Will Survive, som bliver taget under kærlig behandling af de tre drenge

Se De Originale Kopiers optræden øverst i artiklen

Sådan sendes 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:
'Danmark har talent' indledes med fem audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for mere end 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes på lørdage fra 26. december 2015 til 30. januar 2016. (Med pause lørdag d. 16/1).

UDVÆLGELSEN:
I det femte auditionprogram slutter dommerpanelet af med at udvælge de ialt 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk på "guldknappen ".

LIVE-PROGRAMMER:
I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.

De FIRE INDLEDENDE LIVE-SHOWS, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 6. februar, 13. februar, 20. februar og 27. februar.

De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 5. marts og 12. marts.

I FINALEN optræder seks acts, og den endelige vinder kåres. I programmet indgår desuden en "dommernes surprise". Finalen sendes 19. marts.