Underholdning

Blændende Boliger: Se, om lejligheden i Champagnehuset er blevet solgt

Prisen lød på 14 millioner for den københavnske lejlighed i Blændende Boliger. Ejendomsmægler Adam Schnack fortæller her, om boligen er solgt.

Champagnehuset på Grønningen i København er en fredet ejendom med karakteristiske runde trappevinduer, der ligner champagnebobler.

Boligen blev vist frem i onsdagens afsnit af Blændende Boliger på TV 2, der følger to ejendomsmæglere og to indretningseksperters dagligdag i luksuriøse omgivelser.

Efter at have set lejligheden vurderede ejendomsmægler Adam Schnack lejligheden til 15 millioner kroner, men den blev efterfølgende sat til salg for en million mindre.

Stadig til salg

Siden optagelserne har der været en del interesse for boligen, der har udsigt over Kastellet, Københavns Havn og Øresund. Men lejligheden er stadig til salg, fortæller ejendomsmægleren.  

- Lige nu fremstår den som en egoistlejlighed, og udfordringen er at finde den rette køber til den type lejlighed, fortæller Adam Schnack, der dog ikke mener, at den åbne rumfordeling er en hindring.

Lejligheden har været til salg i fire måneder. Den er på 194 kvadratmeter fordelt over to niveauer og opført i 1937 af arkitekt Ib Lunding. 

- Jeg har fået adskillige bud på den, men som ikke har været tilfredsstillende for sælger, fortæller han.

En skæv detalje ved lejligheden er panserglasrammen i gulvet for enden af trappen.

Forhandlinger i gang

I onsdagens program fremviste Mette Hjære, der er ejendomsmægler med speciale i liebhaverboliger omkring Kolding, Vejle og Fredericia, en 274 kvadratmeter landejendom ved Kolding Fjord. Den var sat til salg for fem millioner kroner.

Den knap 6000 kvadratmeter store grund indeholder udover hovedhuset også have med frugttræer, en bålplads og en 500 kvadratmeter tilbygning med gamle stalde og en Greaseinspireret bar med båse.

Ejendommen var tæt på at blive solgt i programmet, men de potentielle købere endte i sidste ende med at springe fra, fortæller Mette Hjære om ejendommen, der har stået til salg i 1,5 år.

Den er dog tæt på at blive solgt nu, og der er forhandlinger i gang i øjeblikket, fortæller hun.

- Det, der har været udfordringen, er de store udbygninger og spørgsmålet om, hvilken type erhverv, der skulle være der, siger hun med hentydning til den over 500 kvadratmeter store tilbygning.

- Dem, der kigger på den lige nu, skal dog ikke bruge den til andet end opbevaring, siger hun.

Gik du glip af første afsnit af Blændende Boliger, kan du se det på TV 2 PLAY. Her hjælper indretningseksperten Jannik Martensen-Larsen også med at indrette en farverig stue i en lejlighed på Frederiksberg.