Underholdning

chat med Rachel fra 'Årgang 0'

Årets tredje afsnit af 'Årgang 0' står i familiens tegn for Rachel. Efter et års ophold på Askov Efterskole vender hun nemlig hjem til et nyt 'ungdoms-værelse' hos mor og far i Sønderjylland. 

Men det er ikke kun Rachel, der kan glæde sig over at være hjemme i vante rammer - også storebror David er atter hjemme efter et år i Brasilien.

Med familien endelig samlet er det Rachel, der må tage teten, da far og mor skal forkæles på deres 20-års bryllupsdag. 

Umiddelbart efter programmet klokken 20.45 vil Rachel sidde klar til at chatte med jer, men hvis du allerede nu sidder og brænder inde med et spørgsmål, kan du stille det ved blot at klikke på 'send spørgsmål' nedenfor.

Stil spørgsmål

Tak for i aften. Det var rigtig hyggeligt at chatte med jer. I er meget velkomne til at følge mig på Instagram - jeg hedder rachelkawaii - Husk at se med om to uger, da det sidste afsnit af Årgang 0 kommer. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Martha:

Hej Rachel. Hvad glæder du dig mest til at opleve i Argentina? Held&lykke når du skal afsted til August. :)

Svar:

Hej Martha

Tak :) Det jeg glæder mig mest til, er at opleve et land, der er meget anderledes end Danmark - lære kuluren og sproget. Og at få en fantasisk oplevelse og smage maden - jeg elsker at smage mad fra nye eksotiske lande.

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Ida:

Hej Rachel. Hvad har været den bedste oplevelse i 2015? :-) Mange hilsner Ida

Svar:

Hej Ida

Den bedste oplevelse har helt klart været mit efterskole år, for eksempel da vi lavede musical. Og den anden ting er, at jeg er startet i gymnasiet, som er et nyt stort kapitel i mit liv.

Venlig hilsen Rachel

 

Spørgsmål

nanna :

Hej Rachel Har igennem sæsonerne lagt mærke til dit lange og flotte hår. Hvad gør du for at holde det sundt? Bruger du eventuelt nogle særlige produkter? <3

Svar:

Hej Nanna

Tak skal du have. Jeg vasker mit hår med god shampoo og balsam, og så glatter jeg det ikke alt for meget - kun meget sjældent, så mit hår ikke får for meget varme. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Yvonne :

Hej Rachel Mit første indlæg er ikke kommet med Men jeg ville høre hvordan du har det sådan men det at folk godt kan være negative overfor dig og dine forældre da de mener i er gammeldags?? Påvirker det dig når folk er negativ og kommer med negative kommentarer omkring jer/dig? Jeg synes dig og din familie er rigtig skønne og det samme er de andre familier også.. Jeg tar hatten af for at du er så positiv og glad en pige.. Forsat rigtig god aften til dig og din familie

Svar:

Hej Yvonne

Tak for de søde ord. Jeg bliver ikke rigtig negativ over, at folk komme med negative kommentarer. Alle familier er forskellige. Selvom vi er lidt gammeldags, er det egentlig okay for os. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Signe.:

Hej Rachel. Hvordan vil du beskrive dit forhold med din bror, David?

Svar:

Hej Signe

Vi har et tæt forhold som søskende. Jeg synes på en måde, vi er blevet tættere efter at have været på efterskole og i udlandet. Det at vi har været væk fra hinanden har givet os lejlighed til at tale mere sammen og opdage, at selvom vi er langt væk fra hinanden, tænker vi stadig på hinanden. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Michaela:

Tror du at det er muligt at holde kontakten selv om man ikke går på samme skole? Mine veninder skal flytte skole og jeg håber derfor at vi stadig forbliver venner <3 :(

Svar:

Hej Michaela

Man kan sagrtens forblive veninder, selvom man ikke går i skole sammen. Jeg har kontakt med mange af mine veninder, selvom de bor i København eller Nordjylland. Man kan sagtens arrangere at gå på cafe eller overnatte hos hinanden osv. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Aisha:

Når jeg ser årgang 0, så ligger jeg mærke til at det er din familie der har det tætteste forhold <3 Synes du selv at i er tætte eller ikke? Jeg håber selvfølgelig på det første.

Svar:

Hej Aisha

Jeg vil sige, at jeg synes min familie er meget tætte. Men vi er også en ret lille familie, så det er vigtigt for os, at vi har et tæt sammenhold. Opskriften på en god familie er et godt sammenhold, tror jeg. Men vi kan sagtens give hinanden plads. For eksempel har jeg og David været væk hjemmefra. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Jakob :

Hej Rachel. Hvad kan du bedst lide? At synge, danse eller spille skuespil? <3

Svar:

Hej Jakob

Den er svær" Alle tre er noget, jeg elsker rigtig meget. Hvis jeg skal vælge en, må jeg nok sige skuespil. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Birgitte:

Hej Rachel. Ved du allerede nu hvad du skal udanne dig til? Skal du evt være apoteker:)?

Svar:

Hej Birgitte

Nej, jeg er ikke helt sikker på, hvadj jeg gerne vil. Da jeg var yngre, ville jeg gerne være apoteker, nok fordi min far var det, men nu tror jeg, det skal være inden for mode, teater, kunst eller sprog. 

Venlig hilsen Rachel

 

Spørgsmål

Sarah:

Hej Rachel! Får du mange henvendelser på de sociale medier?

Svar:

Hej Sarah

Det kommer an på hvilke sociale medie, det er. På facebook og Instagram får jeg rigtig mange. Men på twitter, får jeg knap så mange. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Anne:

Hej....Du har bare de skønneste forældre, det glæder mig meget, at andre er så heldige, at have sådan et bagland...større gave fåes ikke.

Svar:

Hej Anne

Tak for den dejlige besked. Det varmer altid med dejlige beskeder. Jeg er rigtig glad for, at jeg har min familie, de støtter mig i alle situationer. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Malene :

Hej sødeste Rachel. Har du nogle betydningsfulde og spændende ting, som du skal i år 2016? Ps. Du har en super skøn familie. De kærligste hilsner fra Rikke og Malene

Svar:

Hej Malene og Rikke

Som jeg nævnte tidligere i chatten, skal jeg til Argentina som udvekslingstudent. Jeg tager afsted august 2016 og kommer hjem i sommeren 2017. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Johanne :

Hej Rachel vil bare lig spørg hvordan det var på efterskolen? var det akavetet den første dag og hvordan kom du i snak med de andre?

Svar:

Hej Joahanne

Den første dag er, som mange andre, der har gået på efterskole godt ved, en smule akavet. Men der var en pige, jeg kendte i forvejen, og jeg faldt hurtigt i snak med nogle piger, som blev mine rigtig gode venner. 

Jo hurtigere man er til at bryde isen, jo mindre akavet bliver det. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Birthe :

hej med dig Hvad hed den organisation du var sprogrejser med ? Og ka. Alle deltage med den? Bedste hilsner Birthe

Svar:

Hej Birthe

Det må være det fra sidste år, hvor jeg var i Tyskland - Den hedder Goethe Institut, og der kan alle være med, men skal bare tilmelde sig i god tid. 

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Jeppe Julius holdt henningensen:

Hej Rachel. Jeg vil gerne spørge dig om, hvordan forholdet til de andre i årgang 0 er? Jeg synes du er sej og mega pæn.. Jeg håber, at komme til at møde dig. Kærlig hilsen Jeppe

Svar:

Hej Jeppe

Tusind tak for den dejlige besked. 

Jeg har et rigtig godt forhold til de andre fra Årgang 0. Selvom vi er ret forskellige har vi et rigtig godt forhold, fordi vi har programmet tilfældes.

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Sidsel:

Hvilke celebrity-crushes har du? :)

Svar:

Hej Matilde

Mit celebrity crush er en italiensk sanger og skuespiller, Ruggiro Pasquarelli :)

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Lærke:

Jeg starter på efterskole næste år, og er heelt vildt bange for, at det bliver akavet første dag med min roommate. Hvad kan man gøre for at det bliver mindre akavet?..

Svar:

Hej Lærke

Bare ta' en helt afslappet snak. Spørg, hvor personen kommer fra, og hvad hun forventer af efterskoleåret. Stil nogle spørgsmål, der bryder isen lidt. Måske tage nogle snacks med, så man kan hygge sig list om aftenen. 
Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit efterskole år!

Venlig hilsen Rachel

Spørgsmål

Emma:

1)Hvis man møder dig på gaden(bor ret tæt på dig) Må man så spørge om din autograf og et billede? 2)Hvordan går det med kærligheden?

Svar:

Hej Emma

1. Selvfølgelig må der gerne spørges om både autograf og billede. Jeg stiller altid gerne op. 

2. Der er lidt stille på kærlighedensfronten lige nu, jeg holder mig mest til mine celebrity-crushes :)

Venlig hilsen Rachel 

Spørgsmål

Pernille:

Kære Rachel. Du virker som en fantastisk pige, der spreder lys omkring dig. Vi er store fans af dig og din familie herhjemme. Og Årgang 0 generelt. Personligt er jeg vild med den måde i alle 4 udtrykker jeg på. Ordet "yndigt" bruges bare ikke nok, så tak til din mor for at genindføre det! De kærligste hilsner fra hele familien

Svar:

Hej Pernille

Tak for den rigtig dejlige besked. Min mor sige tit, at hun synes, min bror skal sige, at jeg er yndig lidt oftere :)

Venlig hilsen Rachel