Kendte

LIVE-chat: Stil dit spørgsmål til Stephanie fra Årgang 0

Tirsdag aften efter andet afsnit af 'Årgang 0' deltog Stephanie i en live-chat med seerne

Her svarede Slagelse-pigen blandt andet på, hvad hendes fremtidsplaner er, hvilke score-tricks der virker, og om hun har nogle dårlige vaner.

Stephanie afslørede også, at hun har fået en ny kæreste, og at hun har planlagt at få lavet nogle helt særlige tatoveringer.

Du kan se hele chatten med Stephanie her nedenfor.

Tak for alle spørgsmålene! Det var hyggeligt, at snakke med jer :-)
Jeg er ked af, at jeg ikke har kunne svare på dem alle sammen, men der er rigtig mange.

Ha' det godt.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Marianne:

Hej Stephanie :-). Hvad er dit største ønske?

Svar:

Hej Marianne

Mit største ønske er, at jeg bare lever et godt liv, og at jeg har det godt med min familie og mine venner.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Janne:

Husk at være dig, du er en god søster men husk at de ikke er dit ansvar. Du er fantastisk, og du er en alle kan lide også dem du tror ikke kan, du er sej, husk det.

Svar:

Hej Janne

Tak. Jeg ved godt, de ikke er mit ansvar, men de er noget, jeg alligevel påtager mig. Jeg vil altid være mig selv uanset hvad :-)

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Betins :

Hej smukke pige.. jeg har egentligt Ingen spørgsmål men følger med i årgang 0 og har fra dag 1 været helt vild med dine forældre og dig selvfølgelig du er en meget køn pige pas på dig selv håber at møde dig en dag så du kan få et stort kram... Knuz

Svar:

Hej Betins

Tak for de dejlige ord :-)

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Kenneth:

Hej Stephanie. Har du oplevet at blive presset af produktions teamet til at lave noget udelukkende for Tv's skyld. Alt godt fremover fra mig til dig ;)

Svar:

Hej Kenneth

Nej, det er jeg ikke. De spørger altid først, om det er noget, jeg har lyst til. Hvis jeg ikke har lyst, så skal jeg heller ikke gøre det.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Sofie :

Hej Stephanie! Elsker årgang 0, har set det meget. Har du fået meget hate på de sociale medier, eftersom du er meget kendt i Danmark?

Svar:

Hej Sofie

Jeg får ikke hate på Instragram så meget, Snapchat heller ikke, og Twitter bruger jeg ikke så meget. Men Facebook der går de hårdt til den nogle gange.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Line:

Hvor mødte du din kæreste?❤️

Svar:

Hje Line

Han startede med at gå i min parallelklasse. Og så snakkede vi stille og roligt, og der var egentlig ikke noget i det til at starte med. Så jeg har ligesom lært ham at kende gennem skolen, og det er jeg super glad for.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Christina:

Hej Stephanie. Er det ikke nogen gange svært, at hele Danmark kender dig fra TV og har en mening om dig? Hvad gør du, hvis nogen siger noget grimt til dig efter et program? Synes du er supersød. Hilsen Christina

Svar:

Hej Christina

Tak :-)
Det at folk har en mening om mig, må jeg lade dem om. Men at de kan skrive nogle grove ting nogle gange, det gør ondt. Det er ikke altid, det rammer, men det gør ondt nogle gange, at de skal gå så hårdt til den. Man kan ikke lade være med at læse folk kommentarer, men jeg tænker også bagefter, at de jo ikke har noget at lave, De skal bare stikke til en, mens de sidder bag en computerskærm, men man ved jo godt, at ligeså snart man står over for dem, så tør de ikke sige det, de skrev.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Mads Erectus:

Hej Stephanie. Hvordan føles det at hele danmarks befolkning kan følge med i dit liv? føler du at du mister dit privatliv? Jeg synes du klarer det godt og håber at jeg kommer til at se meget mere til dig i fremtiden. PS. lad være med at deltage i nogle reality programmer i fremtiden.

Svar:

Hej Mads

Jeg er jo vant til at folk kan følge med i alt, hvad jeg laver, og et kamerahold, der følger mig i en dag. Jeg synes ikke det er mærkeligt, det er egentlig meget sjovt. Jeg synes egentlig ikke, at jeg mister mig privatliv. De respekterer ret godt, hvad jeg ønsker og ikke ønsker, så jeg synes, at jeg har det privatliv, jeg gerne vil have.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Mathilde :

Hej Stephanie. Hvordan har din klassekamerater det med at du medvirker i et TV program? :)

Svar:

Hej Mathilde

De er faktisk ret ligeglade. Mange af dem vil faktisk helst undgå at være med i det. De tænker "nå det må hun gøre." Og så er det ikke noget, vi sådan snakker om til hverdag.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Elise:

Må jeg få din autograf ? Fra Elise

Svar:

Hej Elise

Det må du gerne, men det bliver nok lidt svært på denne her måde :-)

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

signe:

Hej Stephanie, kan du stadig godt lide bars and melody??

Svar:

Hej Signe

Jeg synes stadig, de er ret gode og ret søde, men det er ikke, fordi jeg hører dem helt vildt.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Bertram:

Er det nederen at du skal flytte?og skifte klasse?

Svar:

Hej Bertram

Det er selvfølgelig nederen at skulle starte en helt ny klasse, men det har også været rart, for du får nye venner og bekendtskaber, men det har da helt sikkert også været trist.

Spørgsmål

Yasmin:

Hej Stephanie Hvordan er det at få piercinger? Jeg tænker mere om det gør ond og sådan noget?

Svar:

Hej Yasmin

Nu har jeg både piercing i navlen, tungen og øret. Der skal rigtig meget til, før at der er noget, der virkelig gør så ondt, at man ikke kan holde det ud. Jeg synes ikke, det gør ondt. Jeg synes man får sådan en lettelse, når det er overstået.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Alex:

Hey Stephanie den der årgang 0 snapchat bruger du aldrig den?? Ps. du er virkelig sød elsker at se dig på tv

Svar:

Hej Alex

Tak for de søde ord!
Jo, jeg bruger den nogle gange, men det er også utroligt svært at skulle logge ind på den og ud af den private hele tiden. Så jeg har besluttet, at man kan følge min private snapchat, så den bliver snart posted på Instagram. Det er ikke sikkert, man bliver accepteret som ven, men man kan se, hvad der er jeg laver.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Kim:

Hej Stephanie Vil du også have tatoveringer når du bliver ældre?

Svar:

Hej Kim

Ja. Det vil jeg faktisk gerne. Og jeg har allerede bestemt mig for, hvad det egentlig skal være, så jeg er ret målrettet omkring det. Jeg vil gerne have fem slags tændstiksmænd med datoerne under - en for mine søskende. Og så vil jeg gerne have en meget speciel dato - det skal være min oldemors fødselsdag, forid hun desværre døde i onsdag.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Ditlev Heysen:

Hej Stephanie - hvornår stopper du med at være med i årgang 0?

Svar:

Hej Ditlev

Det slutter, når jeg er 18. Og så ved jeg ikke, om de har tænkt at fortsætte, men det kommer nok også an på, om vi har lyst til det.  

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Caroline:

Hej Stephanie :) elsker virkelig at se årgang 0 fordi jeg ser mig selv meget i dig og hvad du har været igennem. har du nogle gode råd omkring skilsmisse da mine forældre lige er blevet skilt ?

Svar:

Hej Caroline

Der er jo ikke så meget, man kan gøre, det er deres valg. Men for at du ikke oplever det så meget, så find noget der distrahere dig, snak med dine venner om det. Og sig måske også til dine forældre, hvordan du har det med det, så kan de bedre forstå dig. Godt nok er det mange år siden, mine forældre blev skilt, men jeg ved, hvordan det er.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Victor :

Hvem af dem fra årgang 0 føler du at du har fået det bedste forhold til

Svar:

Hej Victor

Det må helt klart være Emma. Mig og Emma har rigtig meget til fælles. Og så klikker vi bare utroligt godt sammen.

Hilsen Stephanie

Spørgsmål

Caroline:

Hej Stephanie. Hvis det var dig der havde muligheden for at mælde dine børn til årgang 0, havde du så gjort det? PS, jeg synes du virker mega sød! You go girl <33

Svar:

Hej Caroline

Nej. Fordi det som jeg har været igennem med alt det folk siger og mener om en, vil jeg ikke udsætte mine børn for, for jeg er blevet såret på rigtig mange punkter, i forhold det folk siger og skriver. Men jeg fortryder det ikke selv, for jeg har også haft mulighed for at vise folk, hvem jeg er.

Hilsen Stephanie