Underholdning

Her får Lie Kaas én på bærret af arrig medspiller

Egentlig er de kendt for at have en fantastisk kemi med hinanden.

Men selv for de bedste venner kan tålmodigheden slippe op. Og det skete for Fares Fares, da han sammen med medspilleren Nikolaj Lie Kaas ventede på at indspille en scene i den nye Jussi Adler Olsen-krimi 'Flaskepost fra P'.

Den altid hyperaktive Lie Kaas skulle nemlig både lave trommehvirvler med fingrene og synge store musical-ballader for at fylde pausen ud, hvilket gik Fares Fares så meget på nerverne, at han på den højeste tone i 'Somewhere' sendte en lige højre lige i ansigtet på en chokeret Nikolaj.

Se videoklip øverst fra Lie Kaas og Fares Fares' sammenstød - som trods det autentiske udtryk bare er en venskabelig gimmick

Tilbage som Carl Mørck og Assad for tredje gang

Det er nu tredje gang, Lie Kaas og Fares Fares spiller rollerne som hhv. Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q, og måske er det grunden til, at en vis samarbejdstræthed er ved at indfinde sig.

Til gengæld er der ingen handlingstræthed i den kommende Jussi-krimi 'Flaskepost fra P', som bringer en ny spændende sag på banen om søskendeparret Samuel og Magdalena, der bortføres fra en religiøs menighed i Danmark.

På Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab, og Carl Mørck finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager. Tiden er knap, hvis makkerparret fra Afdeling Q skal nå at finde børnene i live.

Blandt de nye navne på rollelisten er Jakob Oftebro (kendt fra '1864' og 'Guldkysten') som Pasgård, Sverre Hagen (Thor Heyerdahl i  'Kon-tiki') som den uhyggelige mand, der kalder sig Johannes, og Lotte Andersen, der spiller hans intetanende kæreste Mia. Derudover kan også Jakob Ulrik Lohmann, som spillede Bonden i TV 2-serien 'Norskov' opleves som far til de bortførte børn.

'Flaskepost fra P' har premiere d. 3. marts 2016 over hele landet og forventes igen at blive en af årets største biografsucceser.

Det er ikke lykkedes at fange Nikolaj Lie Kaas eller Fares Fares for en kommentar til deres batalje på settet, som altså ikke er helt så autentisk, som den ser ud til