Underholdning

Overraskelse i Go' Morgen Danmark: Gik ned på knæ på direkte tv

Morgenfriske TV 2-seere var tirsdag vidne til et vaskeægte frieri på direkte morgenfjernsyn. 

I aften har TV 2 premiere på en dokumentar om helt almindelige danskeres liv. I dokumentaren følger TV 2 syv personer i forskellige aldre, der alle har det til fælles, at de har Danmarks mest almindelige navn – Jens Jensen.

Og Go’ Morgen Danmark markerede premieren ved at invitere tre af hovedpersonerne i studiet for at fortælle om netop deres liv hver især.

Blandt andet 29-årige Jens Jensen, der i programmet blandt andet forholder sig til det store ansvar som nybagt far – nu snart til to børn.

Frieri i direkte tv

Pludselig afbryder værtinden, Louise Wolf, interviewet, og byder velkommen til hans gravide kæreste inden for i studiet.

- Måske skulle vi lige invitere din kæreste Luna og jeres søn Benjamin ind her på sofaen, når Louise Wolf at sige, inden hun giver ordet videre til Jens Jensen, der vender sig mod sin kæreste. 

- Skat, vi har været igennem rigtigt mange ting sammen. Jeg elsker dig rigtig højt, og jeg håber, at du vil følge mig resten af livet, også selvom der mange svære ting, og jeg ved, at vi kan klare det sammen, siger Jens Jensen, inden han på direkte morgen-tv går på knæ foran kæresten.

- Jeg vil gerne spørge dig, om du vil gifte dig med mig?

Nå, for Søren

Spørgsmålet får ikke lov at hænge længe i luften, da kæresten Luna med det samme svarer:

- Det vil jeg gerne.

Efter et par kys og glade smil, kunne kæresten afsløre, at hun i lang tid har ventet på et frieri fra manden, der nu snart bliver far til parrets andet barn.

Men at det ligefrem skulle ske for åben skærm kom bag på hende.

- Jeg havde gået og tænkt, at det kunne være sejt, men at han gjorde det, deeeet…., nå for Søren, sagde Luna, der nu tilsyneladende også snart får Danmarks mest almindelige efternavn