Underholdning

Se stjernernes vildeste forvandlinger

For ganske nyligt kom der billeder frem gaderne i New York, hvor indspilningerne til filmen ’Gold’, er i fuld gang. Her kunne man, hvis kneb øjnene godt sammen, spotte hovedrolleindehaveren Matthew McConaughey, der var næsten uigenkendelig. Han har nemlig skiftet vaskebrættet og sit bølgede hår ud med en knap så flatterende vom og måne.

Læs også: McConaugheys vilde karriereskifte: Fra vaskebræt til Oscarvinder

McConaughey, der oprindeligt blev kendt for sit gode udseende og har fået titlen som verdens mest sexede mand, er dog kendt for at presse sin krop til det yderste, når han medvirker i film. I 2013 tabte han for eksempel 15 kilo, da han skulle spille den AIDS-ramte Ron i 'Dallas Buyers Club' - en film, han vandt en Oscar for. 

McConaughey er ikke den eneste skuespiller, der har udsat sin krop for massivt vægttab, benhård træning eller andre radikale forvandlinger, så de kunne blive "et" med rollen. Vi har lavet en liste over nogle af de vildeste skuespillerforvandlinger her: 

Du kan se klip fra en række af film med vilde skuespillerforvandlinger ovenfor

Læs også: GALLERI: Kendte opereret til uigenkendelighed 

I sommeren 2015 kunne biografgængere opleve Jake Gyllenhaal og hans nærmest helt nye krop i filmen 'Southpaw', hvor han havde trænet sig op til at spille den hårdtpumpede bokser Billy Hope. 

I et interview med People Magazine afslører han dog, at han faktisk ikke bryder sig om at ændre så radikalt på sin krop, når han medvirker i film.

- Mængden af tid man bruger på det, og det offer, du udsætter din krop for, er ikke noget, du brænder for at gøre igen, fortæller han.

Renée Zellweger måtte gå den modsatte vej, da hun fik rollen som Bridget Jones. Ifølge Businessinsider tog hun omkring 11 kilo på til rollen - noget hun bestemt ikke brød sig om, har hun senere udtalt.

- Jeg fik et panikanfald, når alle mulige specialister talte om, hvor dårligt det er for dig at tage så meget på inden for så kort tid, og de sagde allesammen "Du må stoppe nu, ellers dør du", fortalte hun til Daily Mail. I dag har hun dog tabt sig gevaldigt siden sin medvirken i filmene.

Læs også: Renee Zellweger om nyt look: Lever et gladere liv 

For at kunne spille rollen Chuck Noland, der strander alene på en øde ø i 'Cast Away', måtte Tom Hanks på en streng diæt og smide omkring omkring 25 kilo. Tom Hanks havde tidligere haft stor succes med at transformere sin krop før en film. Han tabte sig nemlig også markant i rollen som AIDS-ramte Andrew i 'Philadelphia' - en rolle, der sikrede ham en Oscar. 

Demi Moore skulle hverken tabe sig eller tage på i vægt til rollen som Jordan i 'G.I. Jane'. Til gengæld sagde hun ja til at barbere sit smukke lange hår af, så hun kunne spille rollen som løjtnanten. 

Jared Leto har flair for at vælge roller, der giver ham mulighed for at lave voldsomme transformationer med sit udseende. I 'Dallas Buyers Club' spillede han rollen som den transkønnede AIDS-patient Rayon, og netop nu er han igang med indspilningerne til filmen 'Suicide Squad', hvor han spiller rollen som Batman-skurken Jokeren, hvor han også har gennemgået en vild forvandling. 

Læs også: Oscar-nominerede Jared Leto: Elsker Danmark 

Det er dog filmen 'Chapter 27', der synes at have krævet det største offer for 43-årig Leto. Her tog han nemlig 30 kilo på i rollen som Mark og var næsten uigenkendelig. 

Christian Bale er kendt for sin Method-acting (et skuespilgreb, hvor man "lever" rollen) og er uden tvivl blandt de Hollywood-stjerner, der oftest har valgt at transformere sin krop for at spille en rolle. I 2004 tabte han sig så meget, at han var det rene skind og ben, da han skulle spille rollen som den søvnløse Trevor i 'The Machinist'.

Læs også: Hør Christian Bale gå helt amok 

Straks efter indspilningerne til filmen måtte Bale i seriøs træningslejr, hvor han skulle gøre sig klar til rollen som hårdtpumpet superhelt i 'Batman', der udkom i 2005. Et år efter den seneste Batman-film udkom måtte Bale igen forvandle sin krop - denne gang til den fedladne Irving Rosenfeld i 'American Hustle'.

Charlize Theron måtte også lægge sig ud i størrelse, da hun skulle spille rollen som seriemorderen Aileen i den autentiske film 'Monster'. Theron blev desuden sminket til uigenkendelighed i filmen. 

Normalt kender man 50 Cent som en særdeles veltrænet rapper, men i filmen 'All Things Fall Apart' udsatte han sig selv for et stort vægttab, så han kunne spille rollen som den kræftramte, amerikanske fodboldspiller Deon.  

Hvilken skuespiller, synes du, har udsat sin krop for den største transformation? Stem i boksen i artiklen.