Nettet koger: Er Jennifer Aniston blevet gift i hemmelighed?

16x9
Jennifer Aniston og Justin Theroux blev efter alt at dømme gift i onsdags. Parret selv har dog ikke bekræftet det. Foto: Scanpix

Den udenlandske rygtemølle maler i disse dage på højtryk. Noget tyder nemlig på, at den tidligere Venner-stjerne Jennifer Aniston er blevet gift med skuespilleren Justin Theroux i onsdags. Og den nyhed trækker fredag overskrifter i alverdens medier.

TMZ bringer paparazzi-billeder af en fest i haven ved parrets hjem i Los Angeles-bydelen Bel Air. En præst og en kage med to Muppets-lignende figurer ovenpå er set på stedet, ligesom en lang række af parrets kendte venner er set ankomme. Der er blandt andet tale om Anistons Venner-kolleger Lisa Kudrow og Courtney Cox, talkshow-værten Ellen Degeneres og sangerinden Sia.

Brylluppet var angiveligt en overraskelse for de mange venner. Ifølge TMZ havde Jennifer Aniston fortalt, at det var en surprisefest i anledning af Justin Theroux' 44 års fødselsdag i næste uge.

Ventede på surprise-bryllup
Brylluppet har dog været længe ventet, og skuespillerparret Isla Fischer og Sacha Baron Cohen er ifølge Aniston dukket op til fire afslappede fester det seneste år iført det store bryllupsudstyr for at være på den sikre side.

- Selv 4. juli sidste år dukkede de op, og Sacha havde et lyseblåt jakkesæt på, og Isla havde en sød lille kjole på, og vi sagde: Venner, det er 4. juli. Vi har afklippede shorts på, vi spiser hotdogs, vi skal nok sige til, sagde Jennifer Aniston i tv-programmet The Talk ifølge US Magazine.

Det er Justin Theroux første ægteskab og Anistons andet. Hun blev skilt fra Brad Pitt i 2005 efter fem år. Hun blev kærester med Theroux i 2011, og parret har været forlovet siden 2012. De spillede sammen i filmen Wanderlust i 2012.

Parret har ikke selv bekræftet brylluppet.