Underholdning

Mads Langer føler sig snydt af kræfthistorie

Clara Maria, eller Kemoland, sagde forleden farvel. Hun døde af kræft. Eller gjorde hun?

Profilen Kemoland på Instagram findes ikke længere, og det gør den 21-årige Clara Maria, der skal være brugeren bag Instagram-navnet, heller ikke. Eller måske gør hun. Meget tyder dog på, at det hele har været pure opspind, og det får nu musikeren Mads Langer til at omdøbe en sang, han oprindeligt havde skrevet til den døende Clara Maria. 

Kære Alle. Jeg må med tristhed erkende, at jeg som mange andre er blevet spundet ind i en historie, som ikke er sand. Jeg er blevet rørt til tårer og har involveret mig dybt og følelsesmæssigt over længere tid med et fiktivt menneske og en fiktiv familie til en opdigtet terminal kræftsyg pige. Jeg har skrevet to sange til den fiktive Clara Maria. Mine følelser har været ægte og jeg vil gerne omdøbe min sang til 'Dancing Away From The End' og dedikere den til alle, der er berørt af kræft på den ene eller anden måde, skriver Mads Langer på sin Facebook-profil. 

Det kommer i kølvandet på spekulationer om, at historien, og dermed også personen bag profilen Kemoland, er rent og skær fup. 

Den angiveligt kræftsyge 21-årige Clara Maria skulle have været indlagt på Aalborg Sygehus, men det nordjyske hospital kender intet til historien, har de tidligere fortalt. Det er også blevet bevist, at de samme billeder, profilen Kemoland har lagt på det sociale medie Instagram, er "lånt" fra andre brugere af samme medie. 

Mads Langer lader dog, Kemoland-profilens tvivlsomme autencitet til trods, til at håbe på, at der ikke vil blive yderligere ballade om sagen. 

- Jeg vil gerne opfordre alle til at lade være med at hate i den her sag. Den er ulykkelig for alle, og jeg er helt sikker på, der ikke er nogen, der har villet det ondt! Pas godt på jer selv og hinanden!, skriver musikeren på sin Facebook-profil

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mads Langer selv. 

Du kan høre sangen, der oprindeligt hed Song For Clara, på linket her