Underholdning

Christiane bryder tavsheden efter bruddet: 1000 tak

Christiane Schaumburg-Müller gav fredag lyd fra sig efter at have været tavs siden bruddet med sin mand, rapperen Liam O’Conner – bedre kendt som L.O.C. – tidligere på ugen.

- 1000 tak for alle de søde og ærlige kommentarer. Tænk at man kan modtage så meget varme på en app kaldet Instagram. Tak. Jeg nyder pt havets brusen og solens stråler, sortfodskinke og manchego i læssevis. Forsat god grundlovsdag + fars (stedsfars) dag i dag.

Sådan skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil fra en unavngiven stand med palmer i baggrunden. Artiklen fortsætter under billedet. 

Det var også her, hun i onsdags offentliggjorde, at parret nu går fra hinanden efter to et halvt års ægteskab.

- Dette er nok det sværeste, jeg nogensinde har skullet skrive. Liam og jeg har efter syv års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit.

Kun huset skal deles

L.O.C. har ikke udtalt sig om bruddet endnu, og det er således kun igennem Instagram, at de har kommenteret skilsmissen.

Det kendte par nåede at være sammen i syv år. De blev gift på Valdemar Slot i december 2012 og har senest købt et hus sammen i Hellerup.

Læs Christiane Schaumburg-Müllers opdatering med nyheden om bruddet herunder - og se L.O.C. synge sangen 'Paradis brænder,' der er inspireret af den tale, han holdt for Christiane Schaumburg-Müller ved deres bryllup, i toppen af artiklen.