Underholdning

Superstjernen afslører: Ja, jeg har danske aner

Du kender hende måske ikke af navn, men du kender helt sikkert sangen ’Call Me Maybe’, der hittede stort over hele verden i sommeren 2012.

Sangerinden bag hedder Carly Rae Jepsen, og hun er for tiden i gang med at bevise, at hun er mere end bare en døgnflue. 

Torsdag morgen gæstede hun således 'Go' morgen Danmark', hvor hun optrådte med sin seneste single 'I Really Like You', der allerede har ramt top ti på singlehitlisten herhjemme.

Læs også: Anholdt for at stjæle nøgenfotos af Carly Rae Jepsen

Egentlig er Carly Rae Jepsen født og opvokset i Canada, men hvis du synes, at hendes efternavn tyder på en dansk forbindelse, så har du helt ret.

- Min mor har fortalt mig, at der er noget dansk og lidt engelsk i mine aner. Måske har jeg en hel familie her i landet, jeg endnu ikke har mødt, sagde Carly Rae Jepsen i 'Go' morgen Danmark'.

Her fortalte hun også om den massive succes, 'Call Me Maybe' opnåede for tre år siden, og hvordan hun oplevede, at både kendte og ukendte over hele verden lavede deres egne parodier på hittet.

Læs også: Dansende soldater uden tøj hitter stort

Se en bid af interviewet med Carly Rae Jepsen i klippet øverst og se hende optræde med ’I Really Like You’ i videoen herunder.

Bieber bag succesen

Den i dag 29-årige Carly Rae Jepsen gjorde sig første gang bemærket, da hun i 2007 opnåede en tredjeplads i den canadiske udgave af 'Idols'. Året efter udsendte hun sit debutalbum, men det var først i 2012, da sangeren Justin Bieber hørte 'Call Me Maybe' på YouTube og efterfølgende delte videoen med sine millioner af følgere på de sociale medier, at Carly Rae Jepsens karriere for alvor tog fart.

Læs også: Hun er årets fremadstormende stjerne

Hun skrev kontrakt med Justin Biebers pladeselskab, og med et salg på mere end 15 millioner kopier endte ’Call Me Maybe’ med at blive den bedst sælgende digitale single i 2012, ligesom hittet også indbragte hende adskillige priser. 

Til juni udsender hun så sit tredje album, der får titlen 'Emotion'.