Underholdning

McConaughey-film mødt med buh-råb i Cannes

Matthew McConaughey og resten af holdet bag filmen 'The Sea of Trees' oplevede, hvad der måske kan betegnes som enhver skuespillers frygt, da filmen skulle præsentere på Cannes Filmfestival i sidste uge. 

Filmen, der handler om en amerikaner, der vil begå selvmord i den såkaldte 'selvmordsskov' i Japan, faldt i så dårlig smag hos publikum, at de buhede, da rulleteksterne kom på. Det skriver Magasinet Variety. 

Og de efterfølgende anmeldelser af filmen var heller ikke gode. 'En fantastisk irriterende og uærlig film' lød det hos The Guardian, der gav filmen en stjerne, mens IndieWire skriver, at det er instruktørens, Gus Van Sant, dårligste film nogensinde. 

Læs også: Kendte klar til Cannes: Se hotelværelset til 300.000 kroner per nat

Men hovedrolleindehaveren i filmen, Matthew McConaughey, tager kritikken fra både publikum og en række anmeldere med ophøjet ro. 

- Alle har ligeså meget ret til at buhe, som de har til at klappe, sagde stjernen, ifølge People Magazine, da han blev spurgt til den kolde modtagelse af filmen efterfølgende. 

Læs også: TV 2 i Cannes: Stor interesse for den nye Klovn-film 

McConaughey er ikke helt uvant med kritik af sine film. I begyndelsen af 00'erne medvirkede han i en række romantiske komedier, såsom 'The Weddding Planner' og 'How To Loose a Guy in 10 Days', der ligeledes blev sablet ned af anmelderne. Den tendens har han til gengæld fået vendt, og de seneste år har han haft en forrygende karriere, der resulterede i en Oscar-statuette for bedste skuespiller i 2014.

Læs også: McConaugheys vilde karriereskifte: Fra vaskebræt til Oscarvinder 

Hans medspiller fra filmen Naomi Watts, har endnu ikke kommenteret episoden, det er anden gang på få år, at hun oplever hård kritik for sin film. I 2013 havde hun hovedrollen i filmen 'Diana', der handler om den afdøde britiske prinsesse. Filmen blev mødt med store forventninger, men fik sjældent set sønderlemmende kritik af anmelderne og blev en gigantisk fiasko. 

Læs også: Sønderlemmende kritik af ny Diana-film 

Filmen får premiere i september 2015. Det vides endnu ikke, om den kommer i biograferne i Danmark. 

Se et klip fra filmen øverst i artiklen.