Roskilde Festival afslører dagsprogram: Se det her

Dagen er oprunden, hvor Roskilde Festival har offentliggjort deres dagsprogram. Her kan man se, hvilke af de 167 bands der spiller på hvilke dage under den populære festival.

Manden med den store hat, Pharrell Williams, spiller om onsdagen, efter danske The Minds of 99 har åbnet den ikoniske Orange Scene.

Torsdag byder blandt andet på Muse, Florence + The Machine og Die Antwoord, mens fredag bliver indtaget af Disclouse, Kendrick Lamar og danske Mew som hovednavnene.

Festivalens sidste dag er i år rykket til lørdag, hvor Paul McCartney og Nicki Minaj indtager Orange Scene.

Spilledagene er i år offentliggjort tidligere end sædvanligt, og Roskildes programchef Anders Warren udtaler ifølge Gaffa:

- Efterspørgslen på mere og mere viden om årets program er i øjeblikket tårnhøj, og heldigvis har vi været i stand til at offentliggøre både kunsterne og deres spilledage tidligere en nogensinde før. Og når vi så kan åbne festen på en onsdag med Pharrell Williams' popfest og slutte af fire dage efter med Paul McCartneys musikhisotriske rockbrag, er jeg sikker på, at årets festival bliver en forrygende musikalsk rejse for alle musikelskere

Programmet er dog endnu ikke komplet, og den endelige spilleplan offentliggøres først til maj.

Se spilleplanen her:

Onsdag

Pharrell Williams, Noel Gallagher's High Flying Birds, Timbuktu & Damn!, The War on Drugs, Antemasque, Bareto, Bargou 08, Communions, Electric Eye, Future Brown, Honningbarna, King Gizzard & the Lizard Wizard, The Minds of 99, Noura Mint Seymali, Off!, Ratking, Rustie, Santiago og Young Fathers.

Torsdag

Florence + the Machine, Muse, Bikstok, Die Antwoord, Father John Misty, Hot Chip, Mastodon, Ryan Adams, St. Vincent, Veronica Maggio, Batida, Chancha via Circuito, Chouk Bwa Libéte, Dalhous, DJ Mam, Doomtree, Dreamer's Circus, Every time I die, Ezra Furman, Fat White Family, Ferro Gaita, Foxygen, G-Eazy, Ilovemakonnen, Jungle, Jupiter & Okwess International, Kasai Allstars, Kaytranada, Khaira Arby, Lust for Youth, Ought, Pallbearer, Perfume Genius, Pharmakon, Sarabi, Soak, Steve Gunn og Tropkillaz.

Fredag

Disclosure, Kendrick Lamar, Mew, DJ Mustard, Einstürzende Neubauten, Enslaved, The Gaslamp Killer Experience, Kronos Quartet, Kygo, Lamb of God, Marie Key, Run the Jewels, The Tallest Man on Earth, Alice Boman, Broken Twin, Cabo San Roque, Decapitated, Dolomite Minor, Egyptrixx, Fossils, Goat, Gretchen Peters, Kate Tempest, Kippi Kaninus, Kwabs, Lars H.U.G., Special Show, Le1f, Lindigo, Lydia Ainsworth, M.A.K.U. Soundsystem, Metá Metá, Oquadro, Pede B & DJ Noize, Powell, Rangleklods, Specktors X Nonsens og Susanne Sundfør.

Lørdag

Paul McCartney, Africa Express, Barrington Levy, First Aid Kit, Jamie xx, Nicki Minaj, Nils Frahm, Suspekt, Thåström, Tom Zé, All Pigs Must Die, Benjamin Booker, Chelsea Wolfe, Clark, Deafheaven, Dixon, Drenge, Joanna Gruesome, Kevin Gates, the Mountains Myrkur, Perfect Pussy, The Polyversal Souls, Sabir Khan, Seinabo Sey Selvhenter, Songhoy Blues, Spidergawd, Tombs, Ukendt Kunstner, Warm Graves, We Like We, Whomadewho og Young and in the Way.