Underholdning

L.O.C. om sit ægteskab: Vi har lavet særeje

I samarbejde med Femina

Liam O’Connor mener ikke, hustruen skal arve gæld efter ham.

Liam O’Connor blev i 2012 gift med Christiane Schaumburg-Müller på Valdemars Slot, og i dag bor de i en stor villa i Hellerup.

Det succesfulde par gik dog ikke ind i ægteskabet uden at lave en særlig aftale.

- Vi har faktisk lavet særeje. Jeg ved godt, det er fy-skamme at sige for de fleste. Men vi har hovedsagelig gjort det, fordi vi begge er selvstændige og satser alt, når vi gør noget. Hvis jeg nu skulle gå helt på røven, skal hun ikke arve gæld efter mig. Vi snakker ikke om penge. Vi bruger dem, vi har, hvis vi har dem, ved at jeg tager en regning, og hun tager en regning, og det er vi ret afslappede med, siger Liam O’Connor i et interview med ugebladet FEMINA, og fortsætter:

- Men det er meget vigtigt, at det hun foretager sig, som bærer frugt, er hendes. Sådan har jeg det også selv. Selv om jeg har sagt til hende, at hun skal blive ved med at skrive bøger, for så kan jeg holde op med at rappe en dag. Det går så skidegodt med de bøger!

Læs også: Nikolaj Coster Waldau blev forelsket i sin hustru ved første blik. Læs historien på Femina.dk.

Christiane var på vej ud af et parforhold

Liam O’Connor beskriver selv sit liv som en rutsjebanetur. Han har drukket meget alkohol – faktisk så meget, at han slet ikke kunne styre det. Men han kom ud af misbruget, og som ædru indså han, hvordan han havde fået bygget en verden op omkring det at være en fulderik.

Dengang mødte han også en masse kvinder til fester, men det var først, da han mødte Christiane, det rigtig blev alvorligt. Hun var på vej ud af et parforhold.

- Det var jeg meget opmærksom på, for jeg har altid troet på, at man mister folk, som man møder dem. Hele den her idé om at stjæle en kvinde fra en anden mand – gæt lige, hvordan du så mister hende igen. Så kommer der en anden fyr og stjæler hende! Så det var meget respekt for hende og hendes situation, der var afsættet. Vi var bare interesserede i at lære hinanden at kende, uden at der var alt muligt. Da Christiane og hendes kæreste efter et stykke tid gik fra hinanden, gjorde det udslaget, forklarer han.

Læs på Femina.dk, hvorfor Karen Hækkerup pludselig valgte at droppe politik.

Vi har en enorm forståelse for hinanden

Rapperen stod efterfølgende helt klar til at samle hende op og være der for hende. Og det har han så været siden.

Og han er ganske klar i mælet om, hvorfor de to fungerer så godt sammen.

- Jeg tror ikke, vi ville kunne fungere sammen med nogen som helst, hvis vi ikke fik lov til at få tilfredsstillet vores eget lille behov, ego, karrierevalg. Vi har brugt enormt meget tid på at gøre klart for hinanden, hvad der gør os glade. Jeg føler ikke, at jeg har noget at tilbyde hende, hvis jeg ikke føler mig fyldt op med det, jeg holder af. Den gensidige forståelse kom ret hurtigt. Måske fordi vores erhverv minder om hinanden. Der er en enorm forståelse, og det gør det let og respektfuldt, siger han.

Læs på Femina.dk, hvordan Christian Bitz mener, den perfekte kvinde skal være.