Underholdning

Silas: Bare Johannes ikke bliver træt af mig

Ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark skal for første gang arbejde sammen i Tivolis kommende musical ’Hairspray’. Men de to ægtemænd arbejder på vidt forskellige måder.

Godt nok deltog de begge i sidste års ’Vild med dans’, men der var de konkurrenter. Derfor bliver musicalen ’Hairspray’, der får premiere i Tivoli til marts næste år, første gang, at ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark rigtig skal arbejde sammen.

De to charmetrolde er i forvejen nogle af de mest benyttede og populære musicalskikkelser herhjemme, og nu mødes de altså så i den samme forestilling. Silas Holst er spændt på, hvordan det kommer til at fungere.

Læs også: Ny Tivoli-udfordring tænder Julie Zangenberg

- Vi arbejder møghamrende forskelligt. Johannes er meget struktureret, forbereder sig og kan sine ting, og jeg er mere sådan en, der tænker ”hvad er det nu, forestillingen hedder”, når vi begynder på læseprøven. Jeg arbejder bedst ved at tage det hen ad vejen. Derfor kunne jeg udmærket forestille mig, at Johannes bliver træt af mig, siger Silas Holst med et smil til tv2.dk.

I forbindelse med ’Vild med dans’ fandt de to ægtemænd ud af at adskille arbejdsliv og privatliv, og flere af de tricks, de lærte i efteråret, kommer de også til at bruge, når prøverne til ’Hairspray’ begynder senere i år.

- Vi var enige om at have en helt klar grænse, som aldrig blev overtrådt. Eksempelvis kørte vi i hver sin bil på arbejde, og det tror jeg også, vi kommer til at gøre her. Det virkede for os. Så bliver det hele ikke blandet sammen. Når vi er på arbejde, ser jeg ikke Johannes som min mand, men som en kollega på lige fod med mine andre kolleger, siger Silas Holst til tv2.dk.

’Hairspray’ er den tredje Tivoli-musical i træk, hvor Silas Holst spiller en af hovedrollerne. Først spillede han Danny Zuko i ’Grease’, og lige nu spiller han Johnny Castle i ’Dirty Dancing’, som er den bedst sælgende musical herhjemme nogensinde.

Læs også: Lene Nystrøm: Nu finder jeg min indre bitch frem

Silas Holst har da også et helt særligt forhold til den gamle Tivoli-have midt i København.

- Tivoli er et vidunderligt sted at besøge om dagen, når det oser af liv, og det er skønt at gå hjem fra efter arbejde om aftenen, når det er helt bælgmørkt og tomt. Min mormor arbejdede i Tivoli i 35 år, hvor hun ejede ’Fiskedammen’, så jeg er altid kommet her og har et meget nært forhold til stedet, siger Silas Holst.

’Hairspray’ får premiere til marts næste år, og udover Silas Holst og Johannes Nymark står også Lene Nystrøm, Julie Zangenberg, Caroline Henderson, Martin Brygmann og Jesper Lohmann på rollelisten.

Få en smagsprøve på 'Hairspray' i videoen ovenfor.