Underholdning

Se videoen: Kæmpe flodhest jagter turistbåd i høj fart

Kæmpe flodhest kom lige lovlig tæt på en båd fuld af turister.

En gruppe turister fik sig noget af et chok, da de på en bådtur sejlede rundt og iagttog dyrelivet på Malawisøen.

På et tidspunkt kom de nemlig forbi en flodhest, som i den grad ikke var interesseret i turisternes selskab, men satte alt ind på at forsvare sit territorium fra menneskeligt selskab.

Som du kan se i videoen øverst svømmer det store pattedyr – der betegnes som et af verdens farligste, hvis man kommer i dens vej – pludselig med fuld fart henimod båden.

Selvom bådføreren gasser helt op, kommer flodhesten utrolig tæt på turisterne, der får sig noget af et syn, da det kæmpe hoved dukker op af vandet.

Dét syn blev filmet og i går delt på Facebook-brugeren Michael Varndells profil, hvorfra videoen er gået viralt og på bare 18 timer er blevet delt næsten 4000 gange.

Michael Varndell er da også allerede interviewet af flere nyhedsmedier, skriver han i kommentarfeltet til videoen. Og det er han nok ganske tilfreds med:

Varndell har under videoen skrevet links til sit rejsefirma Malawain Style, der arrangerer turistture i Malawi, Zambia og Mozambique – og således nu har fået masser af gratis reklame.

Se de vilde optager i videoen øverst i artiklen.