Underholdning

Toppen af poppen: Se Barbara Moleko synge 'Indianer'

I tredje afsnit af denne sæsons 'Toppen af poppen' var det Anne Dorte Michelsens dag, og det blev en følsom dag for flere af deltagerne.

Se eller gense 'Toppen af poppen' på TV 2 PLAY

56-årige Anne Dorte Michelsen er kendt for sin storhedstid i Tøsedrengene. Sangerinden kom med i det populære 80'er-band ved lidt af et tilfælde. 

Det daværende drengeband stod manglede et hit til deres andet album, som Anne Dorte havde sunget kor på. De bad hende skrive et, og det gjorde hun i den grad med 'Sig du ka' li' mig'. Og da det var en kvinde, der skulle synge det, blev hun en del af Tøsedrengenes succes.

Lyt til Anne Dorte-sangene igen på din egen foretrukne musiktjeneste

Den sang var naturligvis på tapetet, da Clemens, Rasmus Walter, Wafande, Jørgen Klubien, Poul Krebs og Barbara Moleko i anledning af Anne Dortes dag skulle fortolke seks af hendes mange hits.

Men det var bare en af mange store sange, de seks deltagere præsenterede.

Verdensklasse

Dagens sidste sanger var Barbara Moleko, og hun sluttede en lang dag med noget af et brag. Hendes version af et andet af Tøsedrengenes store hits, 'Indianer', efterlod nærmest Anne Dorte og kollegerne i choktilstand.

- Det var verdensklasse. Det var fuldstændig vanvittigt, sagde den rutinerede sangerinde efter oplevelsen.

Og det var faktisk lige før, at Barbara også overraskede sig selv.

- Den sad lige som jeg gerne ville have det. Det er SÅ fedt. Det er jo præcis den reaktion, man gerne vil have, når man har sunget. Jeg tror faktisk også lidt, at jeg tog røven på mig selv med det nummer, grinede hun overfor tv2.dk efter choktilstanden havde lagt sig lidt. 

Hør selv og bedøm "verdensklassen" i klippet i toppen af artiklen.

Måske Barbaras sang går hen og bliver et stort hit. I hvert fald er det tidligere sket, at sange fra 'Toppen af poppen' er blevet ørehængere lang tid efter, programmet er slut.

Vi har samlet de syv største hits gennem tiden. Få et gensyn og et genlyt med dem her:

7 sange du ikke troede, du skulle høre