Underholdning

50 Cent til Skanderborg

Sidste år var det MC Hammer, der gav en smule gangster attitude i bøgeskoven ved Skanderborg under Smukfest. I år bliver det en af hiphoppens største. 50 Cent.

Hvis du kan lide en seriøs omgang rap-musik, hvor der bliver pralet med, hvor mange penge rapperen har, hvor mange damer, rapperen laver og hvor store biler rapperen har, så vil du uden tvivl kunne lide den her nyhed.

For selveste 50 Cent er blevet bekræftet til dette års Smukfest. Han er nemlig manden, der skal fylde et af de ’TBA’ (to be announced)-huller, som tv2.dk tidligere har skrevet om i forbindelse med offentliggørelsen af Smukfests program.

Det betyder, at man efter alt og dømme kan se frem til en masse rap-hits fra de tidlige 00’ere, når 50 Cent giver koncert på Bøgescenerne onsdag aften klokken 23.15. For hvem husker ikke numre som gennembrudshittet ’In Da Club’ og andre megahits fra den tidligere gangster som ’P.I.M.P.’, ’Many Men’ og ’Candy Shop’.

Lovede tv2.dk en dansk koncert

Med koncerten onsdag aften på Bøgescenerne under dette års festival opfylder 50 Cent samtidig det løfte, han gav Danmark og tv2.dk, da han var i landet sidste år.

Her fik tv2.dk en snak med rapperen, som var i landet for at promovere sine nye høretelefoner, og han fortalte, at han skyldte Danmark en koncert. En historie, du kan læse her.

- Jeg er helt sikkert klar på, snart at arrangere en koncert her i Danmark. Det kunne være fedt. Jeg vil faktisk godt love, at det gør vi snart, sagde en storsmilende 50 Cent.

Men offentliggørelsen af 50 Cent betyder det, at Smukfest er meget tæt på at have et helt fyldt program. Kun et enkelt hul er tilbage.

Det drejer sig om den meget attraktive plads på Bøgescenerne klokken 21.15 fredag aften.

Så lad os håbe, at Smukfest også der præsenterer et stort navn.

Hvis du ikke har sikret dig billet til Smukfest, så ser det sort ud. For partout-billetterne til festivalen har været udsolgt i et godt stykke tid efterhånden.