Underholdning

Felix Smiths kæreste: Jeg faldt for, at han var en drengerøv

I samarbejde med Alt for damerne

Det var kombinationen af hans drengede stil, charme og ro, kokken Marie Schmidt, 38, faldt for hos tv-værten Felix Smith, 37. I dag synes hun faktisk, at der gerne måtte være mere drengerøv tilbage i kæresten end der er. Tatoveringerne kan man heldigvis ikke fjerne. Heller ikke glæden ved køretøjer.

– Vi mødte hinanden til en privat fest. Jeg havde slet ikke lyst til at få en kæreste på det tidspunkt. Men jeg kunne godt lide den måde, han blev ved med at kredse lidt om mig på. Jeg kunne mærke, at han hele tiden var i nærheden. Det føltes trygt, kan jeg huske, og det kunne jeg godt lide. Han havde lange, flotte ben og vildt sejt denimtøj på. Hvordan det helt præcis foregik, kan jeg ikke huske, men Felix siger, at jeg sagde noget i stil med: ”Har du ikke en hund? Og skal den ikke luftes?”. Det havde Felix. Og siden har han og Marie været kærester. Det er syv år siden.

– Jeg faldt for, at han var en drengerøv, men samtidig også helt vildt ansvarlig. Han er god til at passe på mig. Sørge for, at jeg har noget ordentligt at køre i, for eksempel. Og så er han jo helt fantastisk sød og kærlig. Og meget, meget sjov at leve sammen med.

LÆS OGSÅ: 4 kendte mænd: Her er vores største kropshemmeligheder

– Felix er nok allermest drengerøvsagtig, når det handler om biler. Han er fuldstændig vild med biler og kan godt køre en tur bare for at køre en tur. Da vi var på ferie på Jamaica i vinter, drønede han rundt i golfbiler og lignede virkelig en drengerøv. Han er altid god til at finde de der ting at lege med. Det er noget, også sønnen Theodor, 5 år, nyder godt af.

– Felix er også utroligt glad for fjernstyrede biler og helikoptere. Og så er det jo virkelig fedt at få en søn, man kan dyrke det med, smiler Marie og erkender, at farmand nok på den front har overtaget førstepladsen i sønnens univers. Parret venter deres andet barn til sommer. Med rollen som voksen og som far følger også et ansvar. Et ansvar, som Felix for længst har taget på sig. En rejse, han måske allerede var i gang med, før Marie og Theo kom ind i hans liv.

LÆS OGSÅ: Understøjsmærke fjerne tynde mannequiner

– Da vi mødte hinanden, var jeg en dulle, og han var en drengerøv. Men han havde næsten lige fået Marley, vores hund, så han har nok altid været mere ansvarlig end mig. Han tænker mere på alt sådan noget med fast ejendom og biler, end jeg gør. Han sørger for rigtigt meget, som jeg ikke sørger for. Han er ekstremt ansvarlig. Når det handler om penge, boligsituation, og hverdagsting generelt, er han ikke spor drengerøvsagtig. Der skal være styr på det, og det skal bare være i orden.

– Generelt synes jeg jo ikke, han er ret meget drengerøv mere. Det er næsten helt trist, at han er blevet så voksen, siger Marie eftertænksomt.

– Jeg tror, han har ændret sig meget. Det gør alle jo. Man bliver også påvirket af et andet menneske, man lever sammen med. Der sker vilde ting i ens liv: Vi fik et barn. Så fik vi en hund mere. Min mor døde. Jeg har også ændret mig, og det påvirker jo også ham. At Felix’ arbejdsliv har ændret sig, har måske også været med til at nedtone drengerøven lidt, tror hun.