Underholdning

Her er årets mest googlede kendisser

Hvilke danske personer og tv-værter har vi danskere søgt mest på i år på Google? Det kan du få svaret på her.

Vores søgningerne på Google kan afsløre mange interessante ting. Her kan vi for eksempel se, hvilke slankekure, der har været mest populære i år, eller hvilket ord, der er årets højdespringer og steget mest i antal søgninger.

Men vi kan også se, hvilke danske personer og tv-værter, der er mest populære.

Realitystjerne ligger nummer et

Årets mest søgte danske person er realitystjernen og blogger, Mascha Vang, der for alvor blev kendt, da hun deltog i Paradise Hotel i 2005. Siden har hun været vært på The Voice-tv og deltaget i en masse programmer såsom Zulu Djævleræs, Zulu Gumball Raze og Masterchef. 

Men det sidste års tid har hun været knap så meget på skærmen, tilgengæld har hun haft drøntravlt ved tasterne, hun har nemlig en blog, der er blevet ganske populær. Alligevel var hun mildest talt overrasket over, at hun er den person, der får flest søgninger i Danmark .

- Jeg troede først, de (journalisterne red.) lavede pjat med mig, da de ringede, og så troede jeg, at det var en fejl, siger Mascha Vang, da tv2.dk ringer til hende.

- Jeg synes, det er mærkeligt, men også supersejt, jeg er meget beæret og glad. Jeg lever jo af nettet, hvor jeg blogger. Men jeg kan ikke helt forstå det, så spændende er jeg jo ikke, siger hun grinende.

Blogger om datterens med kolik og træningen

Mascha Vang skriver flere gange dagligt på sin blog, der i høj grad handler om hendes privatliv og helt almindelige dagligdagsting, og hun tror især, det er bloggen og dets indhold, der har gjort hende så populær i år.

- Der er mange, der skriver til mig, at det er dejligt, at jeg er helt almindelig og nede på jorden. Jeg skriver jo om en masse, f.eks. min datter, jeg fødte sidste oktober, der havde kolik de første ti måneder. Så gik jeg fra min kæreste og blev single, og midt i det hele begyndte jeg at træne og tabe mig, i stedet for at sidde og græde. Det er sådan helt almindelige hverdagsting, jeg fortæller om, siger hun.

LÆS OGSÅ: Djævleræs-kendisser går fra hinanden

Overhaler Rasmus Seebach, Allan Simonsen og Marie Key

Mascha Vang havde ellers regnet med at hendes manglende tilstedeværelse i rampelyset og pludselige skift fra blondine til brunette ville få populariteten til at dale, men til trods for dette har hun alligevel overhalet blandt andre sangerne Rasmus Seebach og Marie Key, der ligger på henholdsvis en anden og femteplads.

- Jeg er jo slet ikke ligeså eksponeret som for eksempel Rasmus Seebach og Medina (der ligger på en 7. plads red.). Det er helt vildt .

Du kan se listen over de mest søgte danske personer og de mest søgte danske tv-værter nedenfor:

De mest søgte danskere

 1. Mascha Vang
 2. Rasmus Seebach     
 3. Allan Simonsen (Denne søgning inkluderer både racekører og fodboldspiller Allan Simonsen, red.)
 4. Sarah Louise (model)
 5. Marie Key (sanger)               
 6. Mette Blomsterberg (konditor)
 7. Fie Laursen (blogger)
 8. Medina (sangerinde)
 9. Ibi Støvring (tv-vært)             
 10. Linse Kessler (realitystjerne)

Mest søgte danske kvindelige tv-værter:

 1. Lisbeth Østergaard
 2. Sarah Grünewald
 3. Cecilie Frøkjær
 4. Divya Das
 5. Ane Cortzen
 6. Eva Harlou
 7. Cecilie Beck
 8. Sisse Fisker
 9. Ida Wohlert
 10. Anne Glad     

Mest søgte danske mandlige tv-værter:

 1. Anders Lund Madsen
 2. Mikkel Kryger
 3. Morten Resen
 4. Mikkel Beha Erichsen
 5. Thomas Skov
 6. Morten Ankerdal
 7. Hans Pilgaard
 8. Claus Elming
 9. Peter Tanev
 10. Jens Gaardbo