Underholdning

Disse fem knægte skovler millioner af kroner ind

Medlemmerne af boybandet One Direction er på førstepladsen over Englands rigeste kendisser under 30 år, og dermed skubber de nogle ganske prominente kendisser af pinden.

Det kan godt være, at drengene; Harry Styles, 19 år, Niall Horan, 19 år, Zayn Malik, 20 år, Liam Payne, 20 år og Louis Tomlinson, 21 år ikke vandt det britiske X Factor, hvor de oprindeligt mødte hinanden, men det bruger de nok ikke tid på at ærgre sig over. Siden X Factor i 2010 har gruppen nemlig haft en fuldstændig forrygende karriere med massevis af solgte album.

Og de mange solgte album og koncertbilletter har nu medført, at de fem drenge er blevet kåret af Heat Magazine til at være Englands rigeste kendisser under 30 år. Det skriver contactmusic.com.

Harry Potter er slået

Hermed slår de selveste Harry Potter, også kendt som den 24-årige skuespiller Daniel Radcliffe, af pinden, selvom han ellers har ligget nummer et siden 2010.

"One Direction er unge, talentfulde, ser utrolig godt ud og er beundret af millioner (af folk red.)", siger chefredaktør på Heat Magazine Lucie Cave ifølge Metro.

Med 522 millioner kroner i pengepungen overhaler One Direction-medlemmerne foruden Radcliffe også 27-årige Robert Pattinson og 28-årige Keira Knightley, der ligger på tredje og fjerdepladsen.

Du kan de seks rigeste britiske kendisser  under 30 år på listen nedenfor:

One Direction 522 millioner kroner.

Daniel Radcliffe 495 millioner kroner.

Robert Pattinson 389 millioner kroner.

Keira Knightley 328 millioner kroner.

Emma Watson  246 millioner kroner.

Adele: 242 millioner kroner.