Underholdning

Morten og Peter er tilbage - få et smugkig her

Morten Jensen og Peter Palland blev landskendte, da de i en række dokumentarprogrammer gjorde det hele lidt mindre gak-gak og skabte åbenhed om Downs Syndrom.

Nu er det populære vennerpar tilbage på skærmen i et helt nyt program, som bliver vist på TV 2 den 2. oktober. I videoen her på siden kan du høre Morten og Peter fortælle, hvorfor du skal se med, når det nye program ruller over skærmen.

- Folk må forberede sig på, at det er mega sjove udsendelser, det sjoveste vi nogensinde har lavet, siger Morten  - efterfulgt af et gab.

Og hvad skal programmet hedde? Jo, Morten og Peter har selv et par forslag – hvad fx med ”De to stjerner vender tilbage”, ”Morten og Peter – stjerner på vej” eller ”Morten og Peter vender tilbage til stjernen”.

Se det sjove klip i videoen øverst på siden.