Underholdning

TV: Anders Matthesen hader sjusk

Det er ikke nogen hemmelighed, at man som regel får det bedste ud af at gøre sig umage, men hvad betyder det egentlig helt præcis, og hvorfor er Anders Matthesen i det hele taget så optaget af det?

Ifølge komikeren så er der en ganske simpel grund.

- Det mindste man kan gøre er at bruge sin tid ordentligt, og den plads man er blevet skænket. Det er ikke alle sammen, der har samme mulighed for at udfolde sig på alle mulige måder, så derfor tænker jeg, at man må tage de kort, man er blevet spillet og så få det bedste ud af det. Både for sin egen skyld men også for sine omgivelser, siger han.

Men hvad vil det så egentlig sige at gøre sig umage? Det kan måles på alle mulige forskellige måder, fortæller Anders Matthesen. Det kan f.eks. være at tage opvasken med nærvær, pudse skoene ordentligt eller stå op klokken syv om morgenen, fordi man rent faktisk vil og ikke af nød.

- Det er da spild af liv at lave noget, hvor man håber, at én selv eller andre ikke opdager, at man har sjusket med det, uddyber han.

Du kan høre resten af interviewet fra Go’ aften Danmark i videoen i toppen af artiklen.