Underholdning

Video: Er 'grønsværen' en by i Sverige?

I går aftes var Christiane Schaumburg-Müller værtinde ved Vild med dans, og her til morgen var hun klar på pinden i sin nye rolle som vært i TV 2's nye weekendprogram 'Weekend Weekend', hvor også Felix Smith og Sara Bro er værter.

Og i dagens program kom hun med en indrømmelse, som vil få de fleste til at tænkte på tv-reklamerne, hvor kvinder misforstår banale sportsmetaforer, som følges op med en donglyd og det sarkastiske og lettere fordomsfulde slogan 'der er så meget kvinder ikke forstår'.

'Der er så meget kvinder ikke forstår'

Inden hun fortalte, hvad hun havde misforstået, skyndte hun sig at sige, at hun ikke har forstand på fodbold, og at hun 'er blondine' på det område.

Hun troede nemlig at 'grønsværen' var en by i Sverige. Hvad hun ved om geografi melder historien intet om, men i klippet ovenfor kan du se, hvordan medvært Felix Smith og landsholdsspiller Martin Jørgensen, der var med over telefonen, reagerede, da hun udstillede sin uvidenhed på det område.