Video: Andens vilde hukommelse

Komiker Anders Matthesen besøgte her til morgen TV 2's nye weekendprogram 'Weekend Weekend', hvor statsminister Helle Thornings-Schmidt også var gæst.

Det førte til en snak om den hukommelse, som man som stand-up-komiker og statsminister skal besidde, og Anders 'Anden' Matthesen demonstrerer i ovenstående videoklip, hvor god han er til at huske, da han af vært Christiane Schaumburg-Müller opfordres til at give en demonstration.

Imponerede Helle Thorning

En strøm af sammenhængende ord, der også imponerede Danmarks statsminister, der senere tilføjede, at hvis der var noget, hun kom til at glemme en dag, så ville hun åbent og ærligt sige at 'klappen gik ned'.

Anders Matthesen sagde efterfølgende, at klappen faktisk var tæt på at gå ned i ovenstående videosekvens, fordi han begyndte at sidde og tænke på, om han nu havde husket sin nye dvd, da ordstrømmen nærmest væltede ud af munden på ham.

I linket til højre kan du desuden se, hvordan de nye weekendværter overraskede Helle Thornings-Schmidt og gjorde hende nervøs