Underholdning

Nye sange fra Amy Winehouse

Til december udkommer Amy Winehouse med et nyt album med sange, som hun blandt andet skrev op til sin død.

Hun døde 23. juli, men til december udkommer Amy Winehouses tredje album "Hidden Treasures". Det er skabt af en række musikere og producere, der tidligere har arbejdet sammen med hende - blandt andre Mark Ronson og Salaam Remi.

De har lyttet til de optagelser, Amy Winehouse har indspillet til sine to albums "Frank" og "Back to Black", og så har de samlet 12 sange, der består af gamle ubrugte numre, nye versioner af hendes klassikere og et par helt nye kompositioner.

Mark Ronson og Salaam Remi har været i et tæt samarbejde med Amy Winehouses familie gennem hele projektet.

Mistede vejret

Faren Mitch Winehouse fortæller til The Sun, at det først var, da han hørte sangene til det nye album, at han for alvor opdagede, hvor talentfuld hans datter var.

"Jeg brugte så lang tid på at jagte Amy og fortælle hende, hvordan hun skulle leve sit liv, at jeg aldrig opdagede, hvilket kæmpe geni hun var".

"Det var ikke før, jeg satte mig ned med resten af familien og lyttede til albummet, at jeg til fulde værdsatte hele hendes talent. Fra jazzsangene til hiphopnumrene - jeg mistede fuldstændig vejret".

Cirka otte kroner vil der blive doneret per solgte album til "Amy Winehouse Foundation", der blev oprettet 14. september 2011 - hvor hun ville være fyldt 28 år.