Underholdning

Biker-Jens ansat hos Fakta

Han blev kendt for at sige tingene præcis som de var. Jens Romundstad, der er bedre kendt som 'Biker-Jens', har for længst kvittet jobbet som tv-stjerne og er nu ansat i Fakta.

Den 40-årige rødtop er blevet ansat som personalechef i dagligvarekæden Fakta, som har 7.000 ansatte.

"Ja, det er et skridt opad for mig at skulle sidde med ansvaret for så mange mennesker", fortæller eks-bikeren til B.T.'s onlinesektion. Og Jens agter at tage turen rundt i landet for at hilse på de mange kollegaer, der er fordelt på 400 forretninger. Så hvis du er ansat i kæden, bliver du måske en af de heldige.

"Det er vigtigt at komme ud og selv se, hvad der foregår. Som chef gør det dig mere troværdig", lyder Jens' kommentar.

En solid baggrund

Romundstad har tidligere været ansat hos konkurrenten Dagrofa og i ryggen har han en uddannelse som civiløkonom med speciale i strategi og ledelse og HD i organisation, skriver B.T. Derudover har han arbejdet en årrække i forsvaret.

Det ser ud til, at Jens får sin sag for.

"Fakta er det sted, hvor der sker mest i øjeblikket og som har den største vækst. Og så er der en helt speciel struktur og særlig vilje til at arbejde sammen. Du kan blive til hvad som helst. Mange af direktørerne herude er startet som flaskedrenge", forklarer han.

Midt under optagelserne til 'Biker Jens - Coast to Coast' i 1999 mødte Jens Romundstad sin hustru Karen. Sammen har de to døtre på 6 og 2½ år.